Telesekreter sesi nasıl ayarlanır?

Evrivariverken14

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8 GB RAM
111 GB SSD
INTEL HD GRAPHICS 4600/NVIDIA GT 740M
INTEL CORE I5 4210M
Meslek
Öğrenci
Bimcell hattım var. Yabancı dizilerde olduğu gibi birisi bana ulaşamadığında benim kaydettiğim telesekreter sesini duysun istiyorum. Breaking Bad'de Jesse'nin "Yo yo yo..." sesi gibi yani. Bunu nasıl ayarlayabilirim?

Türk Telekom'un sitesinde 999'u aramam gerektiği yazıyordu. Ama bazıları orayı arayınca direkt 112'ye bağlandığını söylemişti o yüzden sordum.

999'u aradım tuşlama yaptım telesekreter servisi aktif edildi dedi. Daha sonra sms ile birlikte telesekreter şifresi geldi ve tekrar 999'u arayıp tuşlama yaptığımda anons sesini kaydedebileceğimi ya da standart anonstan(sanırım klasik "Aradığınız kişiye ulaşılamıyor" sesini diyor) devam edebileceğimi söyledi. Kayıt yapmadım ama yaparsam olur sanırım.

999'u aradım tuşlama yaptım telesekreter servisi aktif edildi dedi. Daha sonra sms ile birlikte telesekreter şifresi geldi ve tekrar 999'u arayıp tuşlama yaptığımda anons sesini kaydedebileceğimi ya da standart anonstan(sanırım klasik "Aradığınız kişiye ulaşılamıyor" sesini diyor) devam edebileceğimi söyledi. Kayıt yapmadım ama yaparsam olur sanırım.
Denedim oldu. Çalışıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı