Bütçe?
Teleskop zoomex in 90X teleskopu idi, fakat bir çekim aparatı yok, o yüzden kamerayı bakma yerine dayayıp çektim.O zaman, ne üzerine gözlem yapmayı düşünüyorsunuz? Ya da elinizdeki teleskop özelliklerini paylaşabilir misiniz? Attığınız fotoğraf, 7x35'lik 12X bir dürbünle de elde edilebilir.
O zaman, ne üzerine gözlem yapmayı düşünüyorsunuz? Ya da elinizdeki teleskop özelliklerini paylaşabilir misiniz? Attığınız fotoğraf, 7x35'lik 12X bir dürbünle de elde edilebilir.
Satürn için 90-100 mm diyafram açıklığına sahip, 600-700 mm odak uzaklığı olan bir mercekli teleskop iş görebilir. Meade, Celestron gibi markaların 100 mm'lik modelleri ortalama 4000-4500 TL gibi bir fiyatta. Celestron AstroMaster 90EQ gibi bir şey sizin isteklerinizi karşılar gibi. Onda da Satürn;
Hocam ürüne bir göz gezdirdim fakat, hiç ürün hakkında yorum bulamadım. Teleskoptan fazla anlamam ama satıcı tam özelliklerini belirtmemiş gibi ya da ben göremedim. İşin açıkçası benim kanım ısınmadı desem yeridir.4500 pahalı olur hocam ben o zaman satürn hayalinden vazgeçeyim, bu set hakkında ne düşünürsünüz?
![]()
Teleskop Çeşitleri ve Fiyatları - n11
Teleskop ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Teleskop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Farkettim hocam bende, hiçbir bilgi yok, galiba bunu alacağım @Andar Han Celestron 22033 PowerSeeker 70EQ Teleskop+Motor Sürücü+Tel.Adapt. Fiyatları ve ÖzellikleriHocam ürüne bir göz gezdirdim fakat, hiç ürün hakkında yorum bulamadım. Teleskoptan fazla anlamam ama satıcı tam özelliklerini belirtmemiş gibi ya da ben göremedim. İşin açıkçası benim kanım ısınmadı desem yeridir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.