Maestro2506 Picopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 614 5 Eylül 2022 #1 Selam. İnternetten maçları televizyona bağlayıp izlediğimizde görüntü kalitesiz oluyor. Daha kaliteli izlemek için ne yapılmalı ayrıca kablo vs. öneriniz olur mu?
Selam. İnternetten maçları televizyona bağlayıp izlediğimizde görüntü kalitesiz oluyor. Daha kaliteli izlemek için ne yapılmalı ayrıca kablo vs. öneriniz olur mu?
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #2 HDMI veya televizyonun desteklediği bağlantılar. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2022
Maestro2506 Picopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 614 5 Eylül 2022 #3 VenomBey dedi: HDMI veya televizyonun desteklediği bağlantılar. Genişletmek için tıkla... Wireless Display ile bağlıyordum ancak kalite düşüyor. VenomBey dedi: HDMI veya televizyonun desteklediği bağlantılar. Genişletmek için tıkla... HDMI kablosu PC için değil mi?
VenomBey dedi: HDMI veya televizyonun desteklediği bağlantılar. Genişletmek için tıkla... Wireless Display ile bağlıyordum ancak kalite düşüyor. VenomBey dedi: HDMI veya televizyonun desteklediği bağlantılar. Genişletmek için tıkla... HDMI kablosu PC için değil mi?
Umayça Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 803 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #4 Kaliteli bir HDMI koblosu işinizi muhtemelen görecektir.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #5 Maestro2506 dedi: Wireless display ile bağlıyordum ancak kalite düşüyor. HDMI kablosu PC için değil mi? Genişletmek için tıkla... Televizyonlarda çoğunlukla 2ve üstü HDMI girişi bulunuyor.
Maestro2506 dedi: Wireless display ile bağlıyordum ancak kalite düşüyor. HDMI kablosu PC için değil mi? Genişletmek için tıkla... Televizyonlarda çoğunlukla 2ve üstü HDMI girişi bulunuyor.
Umayça Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 803 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #6 Maestro2506 dedi: HDMI kablosu PC için değil mi? Genişletmek için tıkla... İsterseniz bilgisayarınızı televizyona bağlayabilirsiniz. Global bir bağlantı türüdür HDMI, neredeyse her aygıtta kullanılabilir. Maestro2506 dedi: Wireless Display ile bağlıyordum ancak kalite düşüyor. Genişletmek için tıkla... İnternet hızınız nasıl?
Maestro2506 dedi: HDMI kablosu PC için değil mi? Genişletmek için tıkla... İsterseniz bilgisayarınızı televizyona bağlayabilirsiniz. Global bir bağlantı türüdür HDMI, neredeyse her aygıtta kullanılabilir. Maestro2506 dedi: Wireless Display ile bağlıyordum ancak kalite düşüyor. Genişletmek için tıkla... İnternet hızınız nasıl?
Maestro2506 Picopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 614 5 Eylül 2022 #7 Umayça dedi: İsterseniz bilgisayarınızı televizyona bağlayabilirsiniz. Global bir bağlantı türüdür HDMI, neredeyse her aygıtta kullanılabilir. İnternet hızınız nasıl? Genişletmek için tıkla... İdare eder. Çok mükemmel de diyemeyeceğim. HDMI kablosu fark eder mi? Kaliteli ve kalitesiz de var mi?
Umayça dedi: İsterseniz bilgisayarınızı televizyona bağlayabilirsiniz. Global bir bağlantı türüdür HDMI, neredeyse her aygıtta kullanılabilir. İnternet hızınız nasıl? Genişletmek için tıkla... İdare eder. Çok mükemmel de diyemeyeceğim. HDMI kablosu fark eder mi? Kaliteli ve kalitesiz de var mi?
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #8 Maestro2506 dedi: İdare eder. Çok mükemmel de diyemeyeceğim. HDMI kablosu fark eder mi? Kaliteli ve kalitesiz de var mi? Genişletmek için tıkla... Kalite arasında çok fark etmez ortalama bir kablo alabilirsiniz.
Maestro2506 dedi: İdare eder. Çok mükemmel de diyemeyeceğim. HDMI kablosu fark eder mi? Kaliteli ve kalitesiz de var mi? Genişletmek için tıkla... Kalite arasında çok fark etmez ortalama bir kablo alabilirsiniz.
Maestro2506 Picopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 614 5 Eylül 2022 #9 VenomBey dedi: Kalite arasında çok fark etmez ortalama bir kablo alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öneriniz var mı acaba? Kalitede gerçekten gözle görülür bir fark olur mu?
VenomBey dedi: Kalite arasında çok fark etmez ortalama bir kablo alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öneriniz var mı acaba? Kalitede gerçekten gözle görülür bir fark olur mu?
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #10 Maestro2506 dedi: Öneriniz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... PHILIPS SWV5610G/00 4K UHD 1.5M HDMI Kablo SWV5610G/00 4K UHD HDMI KABLO (1.5M) www.mediamarkt.com.tr Şuan bunu buldum 4K çözünürlük veriyor.
Maestro2506 dedi: Öneriniz var mı acaba? Genişletmek için tıkla... PHILIPS SWV5610G/00 4K UHD 1.5M HDMI Kablo SWV5610G/00 4K UHD HDMI KABLO (1.5M) www.mediamarkt.com.tr Şuan bunu buldum 4K çözünürlük veriyor.