Melmelon Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 11 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #11 Squaxw dedi: LG ya da Philips. NanoCell çok kaliteli ve canlı görüntü verir Philips'te görüntüsü çok kalitelidir üstünw ambilight var. Genişletmek için tıkla... Bu arada Philips'in güncel Titan Os işletim sisteminde hangi uygulamalar var nasıl öğrenebilirim? Mağazada inceleme harici olarak soruyorum.
Squaxw dedi: LG ya da Philips. NanoCell çok kaliteli ve canlı görüntü verir Philips'te görüntüsü çok kalitelidir üstünw ambilight var. Genişletmek için tıkla... Bu arada Philips'in güncel Titan Os işletim sisteminde hangi uygulamalar var nasıl öğrenebilirim? Mağazada inceleme harici olarak soruyorum.
Squaxw Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 560 31 Ocak 2025 #12 Melmelon dedi: Bu arada Philips'in güncel titan OS işletim sisteminde hangi uygulamalar var nasıl öğrenebilirim? Mağazada inceleme harici olarak soruyorum. Genişletmek için tıkla... Bir bilgim yok televizyon tamiriyle ilgileniyorum sadece.
Melmelon dedi: Bu arada Philips'in güncel titan OS işletim sisteminde hangi uygulamalar var nasıl öğrenebilirim? Mağazada inceleme harici olarak soruyorum. Genişletmek için tıkla... Bir bilgim yok televizyon tamiriyle ilgileniyorum sadece.
Melmelon Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 11 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #13 Squaxw dedi: Bir bilgim yok televizyon tamiriyle ilgileniyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam televizyon tamiriyle ilgilenen biri olarak TCL markasını nasıl buluyorsunuz? Sizce almaya değer mi? İlerleyen zamanlarda çok sıkıntı çıkarır mı?
Squaxw dedi: Bir bilgim yok televizyon tamiriyle ilgileniyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Hocam televizyon tamiriyle ilgilenen biri olarak TCL markasını nasıl buluyorsunuz? Sizce almaya değer mi? İlerleyen zamanlarda çok sıkıntı çıkarır mı?