Televizyon için TV stick önerisi

Raqqh

Centipat
Daha fazla  
Yeni bir televizyon aldık ve eski televizyon öylece kaldı. Kendisi Smart TV değil, bu yüzden bir TV stick almak istiyorum. Xiaomi Mi TV Stick 4K buldum, alınır mı? Bu fiyat bandında daha iyi bir alternatif var mı? Ayrıca, bu stickler sayesinde Smart olmayan bir televizyon, Android televizyonlar gibi mi oluyor?

Eğer çok fazla kullanmayacaksanız Xiaomi TV stick 4K alınabilir, ama yoğun kullanım olacaksa daha iyi alternatiflere bakılmalı.

Yeni bir televizyon aldık ve eski televizyon öylece kaldı. Kendisi Smart TV değil, bu yüzden bir TV stick almak istiyorum. Xiaomi Mi TV Stick 4K buldum, alınır mı? Bu fiyat bandında daha iyi bir alternatif var mı? Ayrıca, bu stickler sayesinde Smart olmayan bir televizyon, Android televizyonlar gibi mi oluyor?

Evet Android TV Box veya Stick alırsanız, smart olmayan televizyonunuz bir Android TV gibi oluyor.

Box formatında alacaksanız Next Start 4K önerebilirim. Next Start 4K nın stick formatlı versiyonu da var 200 TL daha ucuz ama ben box olanı seçerdim. Xiaomi stickler ya da Mi Boxlar yerine daha iyi olur.

Fiyat performans olarak Xiaomi Mi Box S 4K öneririm.

Mi Box 4K 2.Nesil 2300 TL nasıl F/P oluyor hocam? 1600 TL'ye Next Start 4K varken Mi Box almak anlamsız bir şey bence. Her ikisi de zaten en fazla 3-4 yıl götürür sonrasında değişme ihtiyacı duymaya başlarsınız.

Evet Android TV Box veya Stick alırsanız, smart olmayan televizyonunuz bir Android TV gibi oluyor.

Box formatında alacaksanız Next Start 4K önerebilirim. Next Start 4K nın stick formatlı versiyonu da var 200 TL daha ucuz ama ben box olanı seçerdim. Xiaomi stickler ya da Mi Boxlar yerine daha iyi olur.

Mi Box 4K 2.Nesil 2300 TL nasıl F/P oluyor hocam? 1600 TL'ye Next Start 4K varken Mi Box almak anlamsız bir şey bence. Her ikisi de zaten en fazla 3-4 yıl götürür sonrasında değişme ihtiyacı duymaya başlarsınız.
Box ile stick farkları nelerdir acaba?

Box ile stick farkları nelerdir acaba?

Box modelleri adı üstünde kutu dizaynındadır, Stick versiyonları ise büyükçe bir USB flash disk boyutunda bir ucu HDMI çubuk formatında.

Boyuttan dolayı tahmin edebileceğiniz üzere kutu formatında olanlarda daha fazla giriş çıkış portu bulunabilir, daha iyi soğutma performansı olacağı için daha güçlü donanımları olur.

Android TV box ya da stickten beklentiniz sadece Netflix, Amazon, Disney, Youtube, Gain, Blu TV, Exxen vs gibi video izleme platformlarını izlemekse, kol bağlayıp oyun falan oynamayacaksanız (GeForce NOW ya da Steam Link gibi uygulamalarla bluetooth kolu bağlayıp bilgisayarınızdaki oyunları TV ekranında oynayabilirsiniz) ya da USB disk bağlama, ethernet kablosuyla kablolu internet kullanma gibi şeylere ihtiyaç duymuyorsanız stick olanlar genelde işinizi görür. (Stick olanlarda da ek aparatla bu tip kullanımlar mümkün ama box versiyonunda dahili olarak USB ve ethernet portu var, Next Start 4K için konuşursak, Mi Boxlarda USB portu var ama dahili ethernet yok).

Eğer TV yanında durması görüntü olarak sizin için problem olmayacaksa Next Start markasından alacaksanız box olanı almanızı öneririm. 200 TL farka değer yani, 200 TL daha ucuza stick olan versiyonu almak yerine.

Son düzenleme:
Eğer çok fazla kullanmayacaksanız Xiaomi TV stick 4K alınabilir, ama yoğun kullanım olacaksa daha iyi alternatiflere bakılmalı.

Ne gibi hocam arkadaşların dediği gibi Next Start alınır mı?

Box modelleri adı üstünde kutu dizaynındadır, stick versiyonları ise büyükçe bir USB flash disk boyutunda bir ucu HDMI çubuk formatında.

Boyuttan dolayı tahmin edebileceğiniz üzere kutu formatında olanlarda daha fazla giriş çıkış portu bulunabilir, daha iyi soğutma performansı olacağı için daha güçlü donanımları olur.

Android TV box ya da stickten beklentiniz sadece Netflix, Amazon, Disney, YouTube, gain, BluTV, Exxen vs gibi video izleme platformlarını izlemekse, kol bağlayıp oyun falan oynamayacaksanız (GeForce NOW'ya da Steam Link gibi uygulamalarla Bluetooth kolu bağlayıp bilgisayarınızdaki oyunları TV ekranında oynayabilirsiniz) ya da USB disk bağlama, Ethernet kablosuyla kablolu internet kullanma gibi şeylere ihtiyaç duymuyorsanız stick olanlar genelde işinizi görür. (stick olanlarda da ek aparatla bu tip kullanımlar mümkün ama box versiyonunda dahili olarak USB ve Ethernet portu var, Next start 4K için konuşursak, Mi Box'larda USB portu var ama dahili Ethernet yok).

Eğer TV yanında durması görüntü olarak sizin için problem olmayacaksa Next start markasından alacaksanız box olanı almanızı öneririm. 200 TL farka değer yani, 200 TL daha ucuza stick olan versiyonu almak yerine.

Dediğiniz box olan ürün bu sanırım hocam doğru muyum ona göre bunu alacağım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı