Televizyon için webOS mu lisanssız Android mi daha iyi?

Revirion

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 5K - 6K bütçe ile 32 inc bir televizyon arıyorum. 2 tane televizyon gözüme çarptı, biri sunny markasına ait webOS işletim sistemli sunny SN32DAL540 modeli biri ise Onvo markasına ait Android işletim sistemli Onvo 32ov5000h modeli.

Şimdi sorum şu, sizce bu televizyonlardan hangisi gündelik, ofis kullanımları için uygun olur? (Netflix, YouTube ve normal yayın gündelik kullanımı fazlasıyla aktif bir kullanıcı için)

Bir de ek olarak bildiğim kadarıyla Onvo'nun düşük bütçeli modellerindeki Android sürümü lisanslı değilmiş ve bu yüzden ağır çalışıyormuş.

Sizce hangisini almalıyım ve neden? Ya da başka önerileriniz var mı?

Sunny marka olan televizyon Linki

Onvo marka olan televizyon Linki

webOS LG'nin kullandığı yazılım değil mi? Eğer o ise kesinlikle iğrenç bir yazılım. LG TV kullanıyorum uyuz oluyorum WebOS'a

webOS LG'nin kullandığı yazılım değil mi? Eğer o ise kesinlikle iğrenç bir yazılım. LG TV kullanıyorum uyuz oluyorum WebOS'a.

Nasıl bir olumsuzluk yaşıyorsunuz ki hocam. Ben mutfakda kullanmak için alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…