Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.174 Çözümler 20 28 Ekim 2024 #11 Bahadir_turkiye03 dedi: İyide hocam servis ücretsiz olması lazım. İlk defa böyle bişey duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle olması lazım ama değil maalesef, başka markalara da baktım da çoğu firma 50" altı televizyonlarda ücretli kurulum yapıyor.
Bahadir_turkiye03 dedi: İyide hocam servis ücretsiz olması lazım. İlk defa böyle bişey duyuyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle olması lazım ama değil maalesef, başka markalara da baktım da çoğu firma 50" altı televizyonlarda ücretli kurulum yapıyor.
Bahadir_turkiye03 Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 319 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #12 Golden.Nyks dedi: Öyle olması lazım ama değil maalesef, başka markalara da baktım da çoğu firma 50" altı televizyonlarda ücretli kurulum yapıyor. Genişletmek için tıkla... Allah allah değişikmiş valla hocam. Yani 600 lira kuruluma değmez bence pahalı servis işi garanti olur ama. Video vs olurmu bilemem arkadaşlar olur diyor. Videoya alacaksan kutudan çıkarırken vs ayrıntılı bir şekilde açıklayarak aç incele
Golden.Nyks dedi: Öyle olması lazım ama değil maalesef, başka markalara da baktım da çoğu firma 50" altı televizyonlarda ücretli kurulum yapıyor. Genişletmek için tıkla... Allah allah değişikmiş valla hocam. Yani 600 lira kuruluma değmez bence pahalı servis işi garanti olur ama. Video vs olurmu bilemem arkadaşlar olur diyor. Videoya alacaksan kutudan çıkarırken vs ayrıntılı bir şekilde açıklayarak aç incele
lavanta Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 1.053 Çözümler 3 Yer Ankara 28 Ekim 2024 #13 En mantıklısı servis çağırmak. Mesela benim tv kutudan panel kırık çıktı. Satıcı sağolsun ilgilendi yeni tv geldi.
En mantıklısı servis çağırmak. Mesela benim tv kutudan panel kırık çıktı. Satıcı sağolsun ilgilendi yeni tv geldi.