Televizyon monitör gibi kullanılabilir mi?

tyrexxw

Hectopat
Herkese iyi forumlar, bizim evde yaklaşık 5 senelik bir TV var. Bu TV bir kenarda durduğu için ve bende yeni bir sistem alacağımdan dolayı monitöre 1500 TL vermektense bu TV kullanmayı düşünüyorum. TV Full HD ve bir monitör kadar.

Herkese iyi forumlar, bizim evde yaklaşık 5 senelik bir TV var. Bu TV bir kenarda durduğu için ve bende yeni bir sistem alacağımdan dolayı monitöre 1500 TL vermektense bu TV kullanmayı düşünüyorum. TV Full HD ve bir monitör kadar:

Kullanılır ben öyle kullanıyorum. Oyun moduna alırsan daha rahat olur. Ekran Hz'sini seçmeyi unutma.

Herkese iyi forumlar, bizim evde yaklaşık 5 senelik bir TV var. Bu TV bir kenarda durduğu için ve bende yeni bir sistem alacağımdan dolayı monitöre 1500 TL vermektense bu TV kullanmayı düşünüyorum. TV Full HD ve bir monitör kadar.

CS:GO, Valorant gibi oyunlar oynamazsan sıkıntı çıkarmayacaktır.

Neden CS ve Valorant sıkıntı çıkarır diye soruyorsan da çoğu televizyon 30+ms içinde cevap verir ve genelde 60Hz'de yapsan 30FPS havası verir bunun da nedeni piksellerin geç cevap vermesi ve bu tür FPS oyunlarında zamanlama önemli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı