Televizyon önerisi

tolgaaslan94

Hectopat
Televizyon almam gerekiyor 50-55" boyutlarında 4K akıllı TV istiyorum ama karar veremedim. Benim için önemli olan uzunca yıllar sorunsuzca çalışacak film ve oyun için güzel bir görüntü sağlayacak bir cihaz ve bir sürü model olduğu için seçemedim.

Bütçe 18.000 TL'ye kadar var ve sadece Samsung, LG ve çok zorlarsam Sony düşünüyorum.
Sizden ricam eğer kullanım deneyiminiz varsa marka modeli önermeniz.

Ben bütçenizde bir model kullanmıyorum ama alacağım zaman baya araştırmıştım. Size şu iki modeli önerebilirim: LG 55NANO916PA - Sony KD-50X89J Karşılaştırması - Epey

Özelliklerini karşılaştırıp seçebilirsiniz. Ben olsam özelliklerden dolayı üstüne biraz daha koyup LG olan modeli tercih ederdim ama Sony olan da alınabilir. İkisi de güzel modeller.

Bunlar dışında daha uygun fiyata bu var: Philips 50PUS8807 Ultra HD (4K) TV
Ben bu modelin serisinin 2 model eskisini kullanıyorum ve memnunum. Attığım modelde özellikle ekran kalitesi ve tasarım konusunda iyi gelişmeler var. İsterseniz bunu da gözden geçirebilirsiniz.

marka olarak lg benim de aklıma yattı açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…