Televizyon önerisi

Omer Uzunsoy

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Şimdi YouTube'dan filan inceledim ama herkes sponsorluk aldığı için kendisininkini övüyor. Benim bütçem 70k 80k değişir hani 10k değer ise almaya güzel olur. Aradığım özellikler uzun zaman kullanılacak mesela 15 yıl 10 yıl parasının karşılığını versin ben daha önceden OLED aldım görüntüsü çok iyi di ama ekran yanığı oldu bu da çok can sıkıcı bir olay bundan dolayı gittim mediamarkta ve sordum işte almak istiyorum ekran yanığı olur mu diye olmaz dedi artık yenileniyor dedi ekran yanığı olmaz dedi ama bence tüm gün açık olan bir televizyon yanar bence ama bilmiyorum size de örnek olması için aklımdaki modeller örneğin;

TCL 75C755GTV​

Philips 65OLED809​

LG OLED bakım özelliği eklemiş ledleri tarıyor bir şeyler yapıyor açınca. 1 saat sürüyormuş işlem. Her gece yaptırıyorum alalı 5 yıl oldu bir yanık yok.(TV nerden baksan abartısız 18 saat açık)
Ayrıca söylediğine göre sabit duran ekran görüntülerini(kanal logosu gibi) hareket ettiriyormuş.

Evet orasını bilmiyorum ama şimdi risk almaya değer mi hani genel bir oylama olsa diğer insanlar da yazsa çok iyi olur evet sizin televizyonunuz da bir şey yok ama diğerinde olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…