MM3RT
Hectopat
Arkadaşlar selam. İnşallah birkaç ay içinde düğünüm var ve evim için televizyon alacağım. LG Samsung konusunu biliyorum ikisi olsa güzel olur ama fiyatlar benim bütçemin biraz üstünde kalıyor ( 75 inç olarak )
TCL marka TV bakıyorum. ( başka öneriniz varsa dikkate alırım. )
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
İkisini karşılaştırdığımda ekran yenileme hızı hariç bir fark görünmüyor. Yardımcı olur musunuz? Alırsam memnun kalmadığımda değiştir başkasını al diyecek bir durumum yok. 50 bin TL olanı alırsam en azından 7-8 yıl adını unutur muyum? Özellikleri, sundukları, ekran teknolojisi olarak yeterliler mi?
Ayrıca kullanım amacım tamamen bir şeyler izlemek üzerine.
Netflix, filmler diziler ve maçları güzel göstersin yeterli. Oyun önemli değil.
TCL marka TV bakıyorum. ( başka öneriniz varsa dikkate alırım. )
TCL 75C655 75inc 189 cm 4K UHD Google Smart Qled TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TCL 75C655 75inc 189 cm 4K UHD Google Smart Qled TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TCL 75T8BGTV 75inc 189 cm 4K UHD Google Smart Qled Gaming TV,Uydu Alıcılı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
TCL 75T8BGTV 75inc 189 cm 4K UHD Google Smart Qled Gaming TV,Uydu Alıcılı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Ayrıca kullanım amacım tamamen bir şeyler izlemek üzerine.
Netflix, filmler diziler ve maçları güzel göstersin yeterli. Oyun önemli değil.