Televizyon siparişi verir vermez servis kurulum hizmeti aranmalı mı?

Yer
İstanbul
Merhaba Technopat ailesi,

Ben az önce Vestel marka bir televizyon siparişi verdim.
24" televizyon.

43" altı televizyonlarda;

• Yetkili servis kurulumu zorunluluğu yoktur ancak hasar vb. durumlara karşı servis hizmeti önerilir. Talep ettiğiniz takdirde markanın müşteri hizmetlerini arayarak ücretli kurulum talebinde bulunabilirsiniz.
  • Teknik servis dışında müşterinin kutuyu açması halinde, üründe hasar bulunmadığı takdirde garanti dışı kalma durumu söz konusu değildir. Kutuda hasar olmamasına rağmen üründe herhangi bir hasar olması durumunda yetkili servisle iletişim kurulmalıdır.

Ben ilk defa televizyon satın alıyorum ve işim garanti olsun diye kurulum hizmeti almak istiyorum.

Bu durumda, şimdiden Vestel müşteri hizmetlerini arayarak bu talebimi iletmeli miyim?

Yoksa televizyon bana ulaştıktan sonra mı yapmalıyım bunu?

Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi arayıp konuşun gelirlerse hangi gün boştalar ne zaman gelecekler onu konuşursunuz.

Şimdi arayıp konuşun gelirlerse hangi gün boştalar ne zaman gelecekler onu konuşursunuz.
Bu yüzden kafam karışık aslında.
Örneğin, 29 mart diye anlaşırız ama televizyon 30 martda teslim edilir bana
O yüzden televizyon gelmeden aramasam mı acaba diye yoksa önceden aramalı mıyım diye sormak istedim.
Çok önemli bir konu değil ama yeni sipariş verdim TV'yi zaten.
Yarın ararım o zaman.
TV bana gelmemiş olacak yine zaten yarın.

Bence TV gelince arayın hocam 1-2 gün geç olsun mahçup olmayın insanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…