Explaining Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 93 23 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar televizyonum Arçelik Smart interactive 3.0 güncel 2015'te aldım ama uygulama indirilmiyor bu nasıl olacak. Dosya Ekleri 15902542752211342874468.jpg 914,7 KB · Görüntüleme: 50
Arkadaşlar televizyonum Arçelik Smart interactive 3.0 güncel 2015'te aldım ama uygulama indirilmiyor bu nasıl olacak.
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 23 Mayıs 2020 #2 O uygulamalar zaten sisteme gömülü, otomatik indirilimiş olması gerekmiyor mu?
KralLeonidas Hectopat Katılım 17 Ağustos 2016 Mesajlar 660 Yer SPARTA 23 Mayıs 2020 #3 JohnConstantine dedi: O uygulamalar zaten sisteme gömülü, otomatik indirilimiş olması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet haklısın.
JohnConstantine dedi: O uygulamalar zaten sisteme gömülü, otomatik indirilimiş olması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet haklısın.
Explaining Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 93 28 Mayıs 2020 #4 JohnConstantine dedi: O uygulamalar zaten sisteme gömülü, otomatik indirilimiş olması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Market tarzi bir şey bekliyorduk kılavuzunda verilen görselde market de vardı.
JohnConstantine dedi: O uygulamalar zaten sisteme gömülü, otomatik indirilimiş olması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Market tarzi bir şey bekliyorduk kılavuzunda verilen görselde market de vardı.
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 28 Mayıs 2020 #5 Explaining dedi: Market tarzi bir şey bekliyorduk kılavuzunda verilen görselde market de vardı. Genişletmek için tıkla... Hayır market yok yanı oyun, uygulama indirebileceğiniz, PS Store gibisinden, direkt uygulamalar kurulu geliyor.
Explaining dedi: Market tarzi bir şey bekliyorduk kılavuzunda verilen görselde market de vardı. Genişletmek için tıkla... Hayır market yok yanı oyun, uygulama indirebileceğiniz, PS Store gibisinden, direkt uygulamalar kurulu geliyor.
Explaining Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 93 28 Mayıs 2020 #6 JohnConstantine dedi: Hayır market yok yanı oyun, uygulama indirebileceğiniz, PS Store gibisinden, direkt uygulamalar kurulu geliyor. Genişletmek için tıkla... Peki uygulama indirebilir miyiz ayriyeten flash bellekle falan.
JohnConstantine dedi: Hayır market yok yanı oyun, uygulama indirebileceğiniz, PS Store gibisinden, direkt uygulamalar kurulu geliyor. Genişletmek için tıkla... Peki uygulama indirebilir miyiz ayriyeten flash bellekle falan.
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 13 Haziran 2020 #7 Explaining dedi: Peki uygulama indirebilir miyiz ayriyeten flash bellekle falan. Genişletmek için tıkla... O konuda bilgim yok maalesef benim.
Explaining dedi: Peki uygulama indirebilir miyiz ayriyeten flash bellekle falan. Genişletmek için tıkla... O konuda bilgim yok maalesef benim.