OneDie Kilopat Katılım 25 Eylül 2018 Mesajlar 231 13 Mart 2020 #1 Arkadaşlar PC mi televizyona bağlamak istiyorum. Ben de HDMI to VGA aleti var bununla veya bunsuz nasıl PC'yi televizyona bağlarım? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2020
Arkadaşlar PC mi televizyona bağlamak istiyorum. Ben de HDMI to VGA aleti var bununla veya bunsuz nasıl PC'yi televizyona bağlarım?
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 13 Mart 2020 #2 Televizyonda ve bilgisayarda ne girişleri var önce onu söyleyebilir misin? Artı 0 Eksi
KS KS OneDie Kilopat Katılım 25 Eylül 2018 Mesajlar 231 13 Mart 2020 #3 SaviorAngel™ dedi: Televizyonda ve bilgisayarda ne girişleri var önce onu söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... PC'de VGA var HDMI var televizyonda sadece USB girişi var intetnette USB to VGA kablosu gördüm onunla olur mu? Artı 0 Eksi
SaviorAngel™ dedi: Televizyonda ve bilgisayarda ne girişleri var önce onu söyleyebilir misin? Genişletmek için tıkla... PC'de VGA var HDMI var televizyonda sadece USB girişi var intetnette USB to VGA kablosu gördüm onunla olur mu?
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 13 Mart 2020 #4 Onunla olur mu bilmiyorum fakat TV'de DVI, HDMI, DP gibi çıkışlar olması lazım hadi onu geçtim (eski ise) SCART olur, onu soruyorum @OneDie . Artı 0 Eksi
Onunla olur mu bilmiyorum fakat TV'de DVI, HDMI, DP gibi çıkışlar olması lazım hadi onu geçtim (eski ise) SCART olur, onu soruyorum @OneDie .
KS KS OneDie Kilopat Katılım 25 Eylül 2018 Mesajlar 231 13 Mart 2020 #5 SaviorAngel™ dedi: Onunla olur mu bilmiyorum fakat TV'de DVI, HDMI, DP gibi çıkışlar olması lazım hadi onu geçtim (eski ise) SCART olur, onu soruyorum @OneDie. Genişletmek için tıkla... Abi duvar televizyonu bir tane giriş var onda da olmuyor USB to VGA alacağım herhalde. Artı 0 Eksi
SaviorAngel™ dedi: Onunla olur mu bilmiyorum fakat TV'de DVI, HDMI, DP gibi çıkışlar olması lazım hadi onu geçtim (eski ise) SCART olur, onu soruyorum @OneDie. Genişletmek için tıkla... Abi duvar televizyonu bir tane giriş var onda da olmuyor USB to VGA alacağım herhalde.
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 13 Mart 2020 #6 Televizyon USB 3.0 desteliyorsa belki çalışabilir o zaman. Artı 0 Eksi
KS KS OneDie Kilopat Katılım 25 Eylül 2018 Mesajlar 231 13 Mart 2020 #7 SaviorAngel™ dedi: Televizyon USB 3.0 desteliyorsa belki çalışabilir o zaman. Genişletmek için tıkla... Mesela USB 2.0 sa ve USB to VGA 3.0 sa girmezmi. Artı 0 Eksi
SaviorAngel™ dedi: Televizyon USB 3.0 desteliyorsa belki çalışabilir o zaman. Genişletmek için tıkla... Mesela USB 2.0 sa ve USB to VGA 3.0 sa girmezmi.
S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 13 Mart 2020 #8 Girer ve çalışacaktır büyük ihtimalle fakat çalışmama ihtimali de var. Artı 0 Eksi