berkanrekt Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 667 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #1 Televizyonu sıfırladım, yeniden başlattım, ağdan çıkıp tekrar bağlandım. Fakat çözüme ulaşamadım. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri IMG_20210415_011119.jpg 39,4 KB · Görüntüleme: 62
Televizyonu sıfırladım, yeniden başlattım, ağdan çıkıp tekrar bağlandım. Fakat çözüme ulaşamadım. Ne yapmalıyım?
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.473 Çözümler 1 15 Nisan 2021 #2 berkanrekt dedi: Televizyonu sıfırladım, yeniden başlattım, ağdan çıkıp tekrar bağlandım. Fakat çözüme ulaşamadım. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ne zamandan beri bu sorun var ve diğer cihazlarda durum ne? Yani bilgisayar yahut telefonda nasıl?
berkanrekt dedi: Televizyonu sıfırladım, yeniden başlattım, ağdan çıkıp tekrar bağlandım. Fakat çözüme ulaşamadım. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ne zamandan beri bu sorun var ve diğer cihazlarda durum ne? Yani bilgisayar yahut telefonda nasıl?
berkanrekt Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 667 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #3 444065 dedi: Ne zamandan beri bu sorun var ve diğer cihazlarda durum ne? Yani bilgisayar yahut telefonda nasıl? Genişletmek için tıkla... Diğer cihazlarda sorun yok sadece televizyonda, arada böyle oluyor 1-2 ay böyle takılıyor sonrasında düzeliyor mevsimsel sanırım
444065 dedi: Ne zamandan beri bu sorun var ve diğer cihazlarda durum ne? Yani bilgisayar yahut telefonda nasıl? Genişletmek için tıkla... Diğer cihazlarda sorun yok sadece televizyonda, arada böyle oluyor 1-2 ay böyle takılıyor sonrasında düzeliyor mevsimsel sanırım