Pc_Uzmanı44 Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #1 PS 5 almayı düşünüyorum fakat televizyonumda kablosuz internete bağlanma özelliği devre dışı markası SEG PS 5 alırsam internete kablosuz bağlanır mı?
PS 5 almayı düşünüyorum fakat televizyonumda kablosuz internete bağlanma özelliği devre dışı markası SEG PS 5 alırsam internete kablosuz bağlanır mı?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 18 Ekim 2023 #2 Pc_Uzmanı44 dedi: PS 5 almayı düşünüyorum fakat televizyonumda kablosuz internete bağlanma özelliği devre dışı markası SEG PS 5 alırsam internete kablosuz bağlanır mı? Genişletmek için tıkla... PS5 alacaksan TV'nin kablosuz olup olmaması önemli değil ki internete PS5 ile bağlanacaksın.
Pc_Uzmanı44 dedi: PS 5 almayı düşünüyorum fakat televizyonumda kablosuz internete bağlanma özelliği devre dışı markası SEG PS 5 alırsam internete kablosuz bağlanır mı? Genişletmek için tıkla... PS5 alacaksan TV'nin kablosuz olup olmaması önemli değil ki internete PS5 ile bağlanacaksın.
Pc_Uzmanı44 Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #3 Yani internete bağlanırmı kanka.
M Moolong Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Çözümler 14 18 Ekim 2023 #4 Pc_Uzmanı44 dedi: Yani internete bağlanırmı kanka. Genişletmek için tıkla... PS5'in içinde zaten bir Wi-Fi modül var yani sen televizyonu sadece ekran niyetine kullanacağın için önemli değil yani kısacası evet bağlanır internete.
Pc_Uzmanı44 dedi: Yani internete bağlanırmı kanka. Genişletmek için tıkla... PS5'in içinde zaten bir Wi-Fi modül var yani sen televizyonu sadece ekran niyetine kullanacağın için önemli değil yani kısacası evet bağlanır internete.
Pc_Uzmanı44 Decapat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #5 Teşekkürler.