Televizyonda kaç GB RAM olması ideal?

k3lda

Megapat
Daha fazla  
Merhaba iyi Sosyaller.

Bugün yeni bir televizyon aldım fakat kaç GB RAM yüklü olduğunu bilmiyorum. İdeal bir aile kullanıcısı için (tod'dan maç izleme, YT izleme vb.) Kaç GB RAM yeterli olur?

Televizyonun kasma gibi durumu olmasını istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba iyi sosyaller.

Bugün yeni bir televizyon aldım fakat kaç GB RAM yüklü olduğunu bilmiyorum. İdeal bir aile kullanıcısı için (tod'dan maç izleme, YT izleme vb.) Kaç GB RAM yeterli olur?

Televizyonun kasma gibi durumu olmasını istemiyorum.

Çoğunlukla 4 GB RAM yeterlidir.

Ne 4'ü yıl olmuş 2025 4 GB RAM yeter diyor. En az 8 tercih edilmeli. Olmadı gitsin tüplü alsın bir de?
Dostum neden bilmediğin konularda yorum yapıyorsun? Android TV için 1 GB ve Google TV için 2 GB yeterli oluyor. Minimum sistem gereksinimleri resmi olarak böyle. 2 ve 4 GB oldukça iyi miktarlar. 8 GB RAM'li TV'de hiç görmedim çoğunlukla 2 oluyor ve 4'ü geçmiyor. 8 GB'lı model de ben hiç görmedim. Varsa gösterin, en az 8 demişsiniz bir de trollüyor musunuz anlamadım.

Konu sahibi de 2 GB RAM şu an ideal bilgin olsun. Zaten üst seviye modeller dışında standart 2 GB'dır. Senin de öyle muhtemelen. Üst seviye modeller 4 GB oluyor sadece. 1 GB ise ve 4K panel varsa sıkıntı yalnız.

Son düzenleme:
Ne 4'ü yıl olmuş 2025 4 GB RAM yeter diyor. En az 8 tercih edilmeli. Olmadı gitsin tüplü alsın bir de?

Normalde zaten 2 GB RAM televizyonlar için YouTube Netflix gibi platformlarda akıcı bir görüntü sağlıyor bu bilgisayar mı 8 GB RAM'i napacak?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı