Joel1 Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 292 Çözümler 1 20 Temmuz 2022 #1 Reklam engellemek için DNS sunucuları varmış. Sunucu IP adresleri neler? Birkaç tane yaptım ama olmadı. Sürekli reklam çıkıyor her 7 dakikada bir. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2022
Reklam engellemek için DNS sunucuları varmış. Sunucu IP adresleri neler? Birkaç tane yaptım ama olmadı. Sürekli reklam çıkıyor her 7 dakikada bir.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.042 Çözümler 75 Yer İstanbul 20 Temmuz 2022 #3 Ben telefonumda dns.adguard.com kullanıyorum. Televizyonda da olur muhtemelen.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.931 Çözümler 245 20 Temmuz 2022 #4 Joel1 dedi: Reklam engellemek için DNS sunucuları varmış. Sunucu IP adresleri neler? Birkaç tane yaptım ama olmadı. Sürekli reklam çıkıyor her 7 dakikada bir. Genişletmek için tıkla... YouTube'da çıkıyorsa ve TV Android ise Smart tube uygulamasını kurun oradan YouTube'a girin reklam çıkmıyor sonra.
Joel1 dedi: Reklam engellemek için DNS sunucuları varmış. Sunucu IP adresleri neler? Birkaç tane yaptım ama olmadı. Sürekli reklam çıkıyor her 7 dakikada bir. Genişletmek için tıkla... YouTube'da çıkıyorsa ve TV Android ise Smart tube uygulamasını kurun oradan YouTube'a girin reklam çıkmıyor sonra.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.851 Makaleler 1 Çözümler 44 20 Temmuz 2022 #5 Modeminizin dns ayarlarından ayarlarsanız tüm cihazlarınızda reklam çıkmaz. Android TV lerde telefondaki gibi ayarlar kısmında özel dns yeri varsa oradan yapabilirsin.
Modeminizin dns ayarlarından ayarlarsanız tüm cihazlarınızda reklam çıkmaz. Android TV lerde telefondaki gibi ayarlar kısmında özel dns yeri varsa oradan yapabilirsin.
Joel1 Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 292 Çözümler 1 21 Temmuz 2022 #6 eymennnnn dedi: Nerede reklam çıkıyor? Genişletmek için tıkla... YouTube