Jesse Pinkman06
Hectopat
- Katılım
- 19 Aralık 2022
- Mesajlar
- 522
Arkadaşlar sistem alacağım ama monitöre para yetmeyebilir, bu yüzden televizyona bağlasam sistemde gecikme olur mu? FPS oyunları oynamayacağım hikayeli oyunlar oynayacağım. RDR, GoW tarzi.
Bende tv den oynuyorum sıkıntı yok.Arkadaşlar sistem alacağım ama monitöre para yetmeyebilir, bu yüzden televizyona bağlasam sistemde gecikme olur mu? FPS oyunları oynamayacağım hikayeli oyunlar oynayacağım. RDR, GoW tarzi.
Arkadaşlar sistem alacağım ama monitöre para yetmeyebilir, bu yüzden televizyona bağlasam sistemde gecikme olur mu? FPS oyunları oynamayacağım hikayeli oyunlar oynayacağım. RDR, GoW tarzi.
Olur. Rekabetçi oyunlarda (Cs2, Valorant) ghosting sorunu yaşayabilirsiniz.Arkadaşlar sistem alacağım ama monitöre para yetmeyebilir, bu yüzden televizyona bağlasam sistemde gecikme olur mu? FPS oyunları oynamayacağım hikayeli oyunlar oynayacağım. RDR, GoW tarzi.
Hocam muhtemelen 50 ya da 60Hz'dir zaten TV sonuçta bu.TV'nizin hz değerini bilmeniz lazım. VA panel mi bilmeniz lazım.
TV marka model nedir?
Büyük ihtimalle 60 hz dir.Hocam muhtemelen 50 ya da 60Hz'dir zaten TV sonuçta bu.
120 hz TV'ler de var.Büyük ihtimalle 60 hz dir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.