Vallahi gece gece tebessüm ettim. PS5 gibi aşırı kapalı bir sisteme HDMI ile 2017 model TV'den virüs bulaştırma fikri bilim kurgu yazarının aklına gelmez.
Her şeyden ziyade bilgisayar Windows, televizyon akıllı ise Linux tabanlı bir yazılım, PS5 de UNIX benzeri bir yazılım yani Linux benzeri. Birbirlerinden farklı yazılımlar olduğu için istese de çalışamaz o virüs.
Evet Smart özelliği var ondan dolayı sordum normal bir televizyon olsa sormaya gerek kalmaz ve dediğiniz gibi birçok kaynaktan araştırdım ama içim rahat etsin diye yazmış'tım bir de buradan sormak istedim cevabınız için teşekkür ederim
Evet Smart özelliği var ondan dolayı sordum normal bir televizyon olsa sormaya gerek kalmaz ve dediğiniz gibi birçok kaynaktan araştırdım ama içim rahat etsin diye yazmış'tım bir de buradan sormak istedim cevabınız için teşekkür ederim.
Merak etmeyin Smart TV'ler tamamen kapalı kaynak bir yazılımdır. TV'nin içindeki mağazadan desteklenen uygulamalar yüklenebilir. İsteseniz dahi bir şey yüklüyemesiniz.