torkuderler Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2020 #11 Enisball dedi: Ben 32' televizyon maalesef monitör yok. FPS oyunları oynuyacağım ekran kartım falan her şeyim çok iyi. Takılma olur mu? Genişletmek için tıkla... benimle aynısın pc iyi ama monitör yok bendede tv kullanıyorum çözünürlükte biraz sıkıntılar oluyor diğerlerini çok anlamıyosun
Enisball dedi: Ben 32' televizyon maalesef monitör yok. FPS oyunları oynuyacağım ekran kartım falan her şeyim çok iyi. Takılma olur mu? Genişletmek için tıkla... benimle aynısın pc iyi ama monitör yok bendede tv kullanıyorum çözünürlükte biraz sıkıntılar oluyor diğerlerini çok anlamıyosun
KralLeonidas Hectopat Katılım 17 Ağustos 2016 Mesajlar 660 Yer SPARTA 12 Mayıs 2020 #12 torkuderler dedi: benimle aynısın PC iyi ama monitör yok bende de TV kullanıyorum çözünürlükte biraz sıkıntılar oluyor diğerlerini çok anlamıyorsun Genişletmek için tıkla... Seni bir yerden tanıyorum sanki.
torkuderler dedi: benimle aynısın PC iyi ama monitör yok bende de TV kullanıyorum çözünürlükte biraz sıkıntılar oluyor diğerlerini çok anlamıyorsun Genişletmek için tıkla... Seni bir yerden tanıyorum sanki.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 12 Mayıs 2020 #13 kemalilcee dedi: Arkadaşlar, monitör olarak kullanmak için televizyon almayı düşünüyorum. Televizyonu nasıl bağlayacağımı şimdiden öğrenmek istedim. Ayrıca ses ve görüntü gecikmesi oluyormuş galiba. Bu şekilde kullanan var mı ? Yardım ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... HDMI veya VGA kullanabilirsiniz. 106 Ekran TV vardı onu VGA kablosuyla bağlayıp MineCraft oynamıştım .
kemalilcee dedi: Arkadaşlar, monitör olarak kullanmak için televizyon almayı düşünüyorum. Televizyonu nasıl bağlayacağımı şimdiden öğrenmek istedim. Ayrıca ses ve görüntü gecikmesi oluyormuş galiba. Bu şekilde kullanan var mı ? Yardım ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... HDMI veya VGA kullanabilirsiniz. 106 Ekran TV vardı onu VGA kablosuyla bağlayıp MineCraft oynamıştım .
torkuderler Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2020 #14 KralLeonidas dedi: Seni bir yerden tanıyorum sanki. Genişletmek için tıkla... nerden acaba
T theassassins Centipat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 23 2 Şubat 2021 #15 Enisball dedi: Ben 32' televizyon maalesef monitör yok. FPS oyunları oynayacağım ekran kartım falan her şeyim çok iyi. Takılma olur mu? Genişletmek için tıkla... Benim de sistem bayağı iyi bende TV bağlamayı düşünüyorum. Ne yaptın kanka ya? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2022
Enisball dedi: Ben 32' televizyon maalesef monitör yok. FPS oyunları oynayacağım ekran kartım falan her şeyim çok iyi. Takılma olur mu? Genişletmek için tıkla... Benim de sistem bayağı iyi bende TV bağlamayı düşünüyorum. Ne yaptın kanka ya?
EmirhanYT Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #16 canererten96 dedi: Televizyonlarda gecikme fazla olur. Öyle dev ekran akıcı oyun oynayamazsınız hele FPS oyunlarını unutun [emoji106] Genişletmek için tıkla... ben oynuyordm 4k televizyonda aşırı iyidi minecraf oynamıştım ve valorant
canererten96 dedi: Televizyonlarda gecikme fazla olur. Öyle dev ekran akıcı oyun oynayamazsınız hele FPS oyunlarını unutun [emoji106] Genişletmek için tıkla... ben oynuyordm 4k televizyonda aşırı iyidi minecraf oynamıştım ve valorant