Televizyonu monitör yapma

Makaleler
1
Daha fazla  
1920x1080 60 hz televizyon var elimde. Babam televizyonu değiştirecekmiş. Ben de 1280x1024 monitör kullanıyordum değerlendireyim dedim. Videolarını izledim ama bilgisayarı açtıktan sonra herkes televizyonu ayrı olarak açıyor. Televizyon ile bilgisayarı aynı anda çalıştırmak için bir yöntem var mı? Televizyon LG marka. Ekran kartı RX6600.

1920x1080 60 hz televizyon var elimde. Babam televizyonu değiştirecekmiş. Ben de 1280x1024 monitör kullanıyordum değerlendireyim dedim. Videolarını izledim ama bilgisayarı açtıktan sonra herkes televizyonu ayrı olarak açıyor. Televizyon ile bilgisayarı aynı anda çalıştırmak için bir yöntem var mı? Televizyon LG marka. Ekran kartı RX6600.
Aynı anda açma yöntemi bilmiyorum. Ama normal yapayım dersen HDMI kablosunu televizyona bağla yeter.

Tabii ki, monitörünüzün bağlantı kablosunu çıkardığınızda televizyonunuz ilk görüntü sağlayacağı olacağından otomatik olarak görüntü oraya gelecektir.

Aynı anda çalıştırmak isterseniz ekran yansıtma seçeneklerinden yenileye basmanız gerekecektir. O ekranı iki ekranda da yansıtır. Uzat seçeneği ise ekranı böler diye hatırlıyorum. Yanımda leptobum olmadığından tam emin olamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı