S Sarpppx_0 Centipat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #1 Ben bilgisayarımı bir televizyona bağlamak istiyorum ancak bağlayınca PC sinyali tanımsız diyor. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2023
Ben bilgisayarımı bir televizyona bağlamak istiyorum ancak bağlayınca PC sinyali tanımsız diyor. Yardım eder misiniz?
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.479 Çözümler 18 Yer Batman 25 Mayıs 2023 #2 Sarpppx_0 dedi: Ben bilgisayarımı bir televizyona bağlamak istiyorum ancak bağlayınca PC sinyali tanımsız diyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bildirim kutusundan yansıt de.
Sarpppx_0 dedi: Ben bilgisayarımı bir televizyona bağlamak istiyorum ancak bağlayınca PC sinyali tanımsız diyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bildirim kutusundan yansıt de.
quepat Picopat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Mayıs 2023 #3 Sarpppx_0 dedi: Ben bilgisayarımı bir televizyona bağlamak istiyorum ancak bağlayınca PC sinyali tanımsız diyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Çözünürlük desteğinden dolayı oluşan bir hata olması lazım çözümü yok diye biliyorum.
Sarpppx_0 dedi: Ben bilgisayarımı bir televizyona bağlamak istiyorum ancak bağlayınca PC sinyali tanımsız diyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Çözünürlük desteğinden dolayı oluşan bir hata olması lazım çözümü yok diye biliyorum.
CANERION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 1.782 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #4 Sarpppx_0 dedi: Ben bilgisayarımı bir televizyona bağlamak istiyorum ancak bağlayınca PC sinyali tanımsız diyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... HDMI ile bağlıyorsan TV'de Source düğmesinden kaynak değiştir veya PC üzerinde görüntü ayarlarından TV seçebilirsin en olmadı laptop ise FN+F5 ile yansıtmayo da deneyebilirsin.
Sarpppx_0 dedi: Ben bilgisayarımı bir televizyona bağlamak istiyorum ancak bağlayınca PC sinyali tanımsız diyor. Yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... HDMI ile bağlıyorsan TV'de Source düğmesinden kaynak değiştir veya PC üzerinde görüntü ayarlarından TV seçebilirsin en olmadı laptop ise FN+F5 ile yansıtmayo da deneyebilirsin.
GUNCEL DRIVER ADAM Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.871 Çözümler 14 Yer Hatay 25 Mayıs 2023 #5 Çözünürlük ile alakalı bir hata YouTube'da aratarak çözümü bulmuştum şimdi hatırlamıyorum.