G gececiyimlanben Kilopat Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2020 #1 Merhalar. Evde bir projeksiyon var. Televizyonda ki Netflix'i projeksiyona HDMI ile bağladığımda görüntü alamıyorum. Bu durumu nasıl çözebilirim? Teşekkür ederim.
Merhalar. Evde bir projeksiyon var. Televizyonda ki Netflix'i projeksiyona HDMI ile bağladığımda görüntü alamıyorum. Bu durumu nasıl çözebilirim? Teşekkür ederim.
Procon1337 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2015 Mesajlar 1.816 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2020 #2 TV'nin görüntü çıkışı verdiğini sanmıyorum, muhtemelen taktığınız port TV'nin görüntü alış portu.
G gececiyimlanben Kilopat Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2020 #3 Procon1337 dedi: TV'nin görüntü çıkışı verdiğini sanmıyorum, muhtemelen taktığınız port TV'nin görüntü alış portu. Genişletmek için tıkla... Bu durumu çözmenin bir yolu yok mu acaba?
Procon1337 dedi: TV'nin görüntü çıkışı verdiğini sanmıyorum, muhtemelen taktığınız port TV'nin görüntü alış portu. Genişletmek için tıkla... Bu durumu çözmenin bir yolu yok mu acaba?