Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 7 Ekim 2022 #1 Televizyonun ekranı bir anda gitti şu an ses var görüntü yok televizyonun dibine girince çok az görüntüsünün olduğunu görüyorum.
Televizyonun ekranı bir anda gitti şu an ses var görüntü yok televizyonun dibine girince çok az görüntüsünün olduğunu görüyorum.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 7 Ekim 2022 #2 Darbe almış olabilir mi? Veya su falan gelmiş olabilir mi?
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.469 Çözümler 1 7 Ekim 2022 #3 Averasia dedi: Televizyonun ekranı bir anda gitti şu an ses var görüntü yok televizyonun dibine girince çok az görüntüsünün olduğunu görüyorum. Genişletmek için tıkla... Başka kanallarda öyle mi?
Averasia dedi: Televizyonun ekranı bir anda gitti şu an ses var görüntü yok televizyonun dibine girince çok az görüntüsünün olduğunu görüyorum. Genişletmek için tıkla... Başka kanallarda öyle mi?
tugoli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 3.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #4 Geçmiş olsun büyük ihtimal panel arızası Samsung TVde aynısı başımıza gelmişti. Dikkatli bakınca görüntüyü görebiliyorduk parlaklık sıfırdı.
Geçmiş olsun büyük ihtimal panel arızası Samsung TVde aynısı başımıza gelmişti. Dikkatli bakınca görüntüyü görebiliyorduk parlaklık sıfırdı.
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.795 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #5 Panel aydınlatma LED'leri arızalanmıştır muhtemelen.
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 7 Ekim 2022 #6 Paul Walkers dedi: Darbe almış olabilir mi? Veya su falan gelmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben evde değildim ama evdekiler biranda olduğunu söyledi. 444065 dedi: Başka kanallarda öyle mi? Genişletmek için tıkla... Evet. tugoli dedi: Geçmiş olsun büyük ihtimal panel arızası Samsung TVde aynısı başımıza gelmişti. Dikkatli bakınca görüntüyü görebiliyorduk parlaklık sıfırdı. Genişletmek için tıkla... 06 Fil Necati dedi: Panel aydınlatma LED'leri arızalanmıştır muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Tamir masrafı ne kadar çıkar televizyon Philips.
Paul Walkers dedi: Darbe almış olabilir mi? Veya su falan gelmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben evde değildim ama evdekiler biranda olduğunu söyledi. 444065 dedi: Başka kanallarda öyle mi? Genişletmek için tıkla... Evet. tugoli dedi: Geçmiş olsun büyük ihtimal panel arızası Samsung TVde aynısı başımıza gelmişti. Dikkatli bakınca görüntüyü görebiliyorduk parlaklık sıfırdı. Genişletmek için tıkla... 06 Fil Necati dedi: Panel aydınlatma LED'leri arızalanmıştır muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Tamir masrafı ne kadar çıkar televizyon Philips.