3 381258 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.733 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #1 Televzr Light güvenli mi? İndirmiştim daha önce, şimdi kalıntılarını buldum. Sileceğim de yine de sorayım dedim güvenli mi bu uygulama?
Televzr Light güvenli mi? İndirmiştim daha önce, şimdi kalıntılarını buldum. Sileceğim de yine de sorayım dedim güvenli mi bu uygulama?
Çözüm U U unnamedington 24 Ocak 2021 Merhaba @381258, burada bulunan bağlantı adresinden bahsetmiş olduğun yazılımın kurulum dosyasını tarama işleminden geçirdim. Sürprizbozan: KSN (Kaspersky Security Network) sonucu KSN (Kaspersky Security Network) üzerindeki taramaya göre Televzr Light, güvenilir bir yazılımdır. Sürprizbozan: VirusTotal sonucu VirusTotal üzerinde de bir tehdit unsuru ile karşılaşmadım. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Merhaba @381258, burada bulunan bağlantı adresinden bahsetmiş olduğun yazılımın kurulum dosyasını tarama işleminden geçirdim. Sürprizbozan: KSN (Kaspersky Security Network) sonucu KSN (Kaspersky Security Network) üzerindeki taramaya göre Televzr Light, güvenilir bir yazılımdır. Sürprizbozan: VirusTotal sonucu VirusTotal üzerinde de bir tehdit unsuru ile karşılaşmadım. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 24 Ocak 2021 #2 Merhaba @381258, burada bulunan bağlantı adresinden bahsetmiş olduğun yazılımın kurulum dosyasını tarama işleminden geçirdim. Sürprizbozan: KSN (Kaspersky Security Network) sonucu KSN (Kaspersky Security Network) üzerindeki taramaya göre Televzr Light, güvenilir bir yazılımdır. Sürprizbozan: VirusTotal sonucu VirusTotal üzerinde de bir tehdit unsuru ile karşılaşmadım. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Son düzenleme: 24 Ocak 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Merhaba @381258, burada bulunan bağlantı adresinden bahsetmiş olduğun yazılımın kurulum dosyasını tarama işleminden geçirdim. Sürprizbozan: KSN (Kaspersky Security Network) sonucu KSN (Kaspersky Security Network) üzerindeki taramaya göre Televzr Light, güvenilir bir yazılımdır. Sürprizbozan: VirusTotal sonucu VirusTotal üzerinde de bir tehdit unsuru ile karşılaşmadım. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
KS KS 3 381258 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.733 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #3 unnamedington dedi: Merhaba @381258, KSN (Kaspersky Security Network) üzerindeki taramaya göre Televzr Light, güvenilir bir yazılımdır. Eki Görüntüle 851200 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
unnamedington dedi: Merhaba @381258, KSN (Kaspersky Security Network) üzerindeki taramaya göre Televzr Light, güvenilir bir yazılımdır. Eki Görüntüle 851200 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.