Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 29 Kasım 2024 #1 Normalde bundan bir 3 ay önce falan şu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoyu kanalıma yüklemiştim. Digitürk ise gidip bu video yüzünden bana telif atmıştı. Şimdi bu videoyu tekrar atsam telif yer miyim yine?
Normalde bundan bir 3 ay önce falan şu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoyu kanalıma yüklemiştim. Digitürk ise gidip bu video yüzünden bana telif atmıştı. Şimdi bu videoyu tekrar atsam telif yer miyim yine?
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 29 Kasım 2024 #2 Videoyu tekrar görürlerse yine telif yersin. Müzik telifi olsaydı YouTube otomatik telif atardı.
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 29 Kasım 2024 #3 Chitose dedi: Videoyu tekrar görürlerse yine telif yersin. Müzik telifi olsaydı YouTube otomatik telif atardı. Genişletmek için tıkla... Tekrar denedim şimdi direk yüklettirmedi. Adam nası yüklemişse artık videoyu.
Chitose dedi: Videoyu tekrar görürlerse yine telif yersin. Müzik telifi olsaydı YouTube otomatik telif atardı. Genişletmek için tıkla... Tekrar denedim şimdi direk yüklettirmedi. Adam nası yüklemişse artık videoyu.
UtkuG Kilopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 344 Çözümler 4 29 Kasım 2024 #4 Paşalıı dedi: Tekrar denedim şimdi direk yüklettirmedi. Adam nası yüklemişse artık videoyu. Genişletmek için tıkla... Content ID oluşturulmuş büyük ihtimalle. How Content ID works - YouTube Help
Paşalıı dedi: Tekrar denedim şimdi direk yüklettirmedi. Adam nası yüklemişse artık videoyu. Genişletmek için tıkla... Content ID oluşturulmuş büyük ihtimalle. How Content ID works - YouTube Help