Shadow ban yedinizmi ?Ban yeme ihtimali olursa zaten uyarı olarak görebiliyorsunuz. Sanırım 90 günde aynı sebepten 3 uyarı alırsanız kanalınız kalıcı olarak kapanıyor. YouTube Studio kısmından neden böyle bir durum olduğuna dair detaylı açıklamaya bakın. Uyarı vb. Şeyler yazıyorsa 2 kez daha tekrarlarsanız kanalınız kalıcı olarak banlanıyor diye biliyorum...
Ben daha önce yayınladığım bir videonun altına "Regedit" kaydı eklemiştim. Birisi şikayet etmiş. 1 uyarı almıştım. 90 günde 3 uyarı alırsanız kanalınız kalıcı olarak kapatılır şeklinde uyarı almıştım. Bir video hazırlarken telif içeren video yayınladıysanız "YouTube Studio" kısmında müziği kaldırıp telifsiz müzikler ekleyerek videonuzu tekrar yayınlayabiliyorsunuz...
Bir de uyarı yapayım. Hemen telif hakkı vb. Uyarılar aldığınızda itirazda bulunmayın. Bildiğim kadrıyla 1 kez itiraz etme hakkınız var. Müziği değiştirip tekrar yayınlayabilmek için düzenlemenizi yapın sonra itiraz edin...
Evet. Kanalımda izlenmeler, gösterim oranı v.s. hepsi düştü. Kısa bir süre sonra gelişmiş kanal yetkileri v.s. de bir sebep belirtilmeden alındı. Kanalı çok kötü etkiledi. Tabiki benim paylaştığım konular Youtube'de çok izlenme alan konular değil. Sizde durum nasıl olur bilmiyorum. Ben benzer uyarı aldığımda yukarıda belirttiğim gibi kanalımda tam bir çöküş oldu. Hala toparlayamadım...Shadow ban yedinizmi ?
Yav yeni kanalı açsam 112 abone 5k izlenmiş 4 video var senceEvet. Kanalımda izlenmeler, gösterim oranı v.s. hepsi düştü. Kısa bir süre sonra gelişmiş kanal yetkileri v.s. de bir sebep belirtilmeden alındı. Kanalı çok kötü etkiledi. Tabiki benim paylaştığım konular Youtube'de çok izlenme alan konular değil. Sizde durum nasıl olur bilmiyorum. Ben benzer uyarı aldığımda yukarıda belirttiğim gibi kanalımda tam bir çöküş oldu. Hala toparlayamadım...
Bence Youtube Studio - Analiz kısmından bir süre takip edin. Gözle görülür bir düşüş olursa farklı seçenekleri düşünebilirsiniz. Bir önceki mesajda da belirttiğim gibi benim paylaştığım videolar ve kanal türü pek ilgi görmeyen, bu tarz durumlarda ciddi şekilde sarsılan türden diyebilirim. Yani türünden dolayı bu kadar uzun sorun yaşamış olabilirim...Yav yeni kanalı açsam 112 abone 5k izlenmiş 4 video var sence
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.