Mer110 Hectopat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2016 #1 Birşeyi merak ediyorum. Mesela bir filmin veya dizinin fragmanı çıkıyor ve bunu Youtube'da bir sürü kanal yayınlıyor. Telif yemiyorlar ben yayınlayınca anında telif yiyorum. Onlar gibi telif almamak için ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2016
Birşeyi merak ediyorum. Mesela bir filmin veya dizinin fragmanı çıkıyor ve bunu Youtube'da bir sürü kanal yayınlıyor. Telif yemiyorlar ben yayınlayınca anında telif yiyorum. Onlar gibi telif almamak için ne yapmalıyım?
D deepdarkness00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 1.611 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2016 #2 Bu video biraz yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu video biraz yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mer110 Hectopat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2016 #3 teşekkürler izledim.