Sürprizbozan Tell Me Why mini inceleme

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Isabelle

Hectopat
Yer
CRM
tell-me-why-1.jpg

Ciddi anlamda bir inceleme olmayacagı için başlığı böyle yaptım. Oyun başlangıçta hikayeyi bize anlatmada çok başarısızdı fakat oyunun ortalarına geldigimizde hikaye anlatımı hızlandı ve anlaşılır oldu. Oyunun hikayesi derin olmasına rağmen bi o kadarda yüzeysel kaldıgını düşünüyorum. Mesela babamızın kim oldugu inanılmaz belliydi. Marry-Ann'in Tessa'ya çocuklarımı almaya çalışma tarzı söyleminde bir şeyler belli olmuştu bana göre. En sonda Marry-Ann'in bizi öldürmek istemedigini öğrendigimizde gerçekten şok oldugumu söyleyebilirim fakat ona rağmen o karakterlerin psikolojisinden baktıgım için kendi gördügümüzün gerçek olduguna inanmayı seçtim. Beklediğime değdiğini düşünüyorum. Çocuklarınızı goblin olarak büyütmeyin psikolojileri bozuluyor.

Oyunun Türkçe yaması tamamlandı, oyunu da bitirdim ve bu yazıyı okuyacağıma söz vermiştim. Spoiler yememek için okumamıştım.

Oyun yine klasik Dontnod yapımı olarak geç açılıyor. Yapımcının oyunlarında seçimlerimizin de bir noktada dolu olduğunu hissedebildim.

Geçmişi yeniden yazma ya da anı seçme olayı hoşuma giden noktalardandı.

Bu arada ben Mary-Ann'in gerçekten çabaladığına inandım, anne olmaya çalıştığına inandım. Bu doğrultuda ilgili anıyı seçtim.

Yavaş yavaş toparlıyorlar, Twin Mirror ile patlama yaparlar mı acaba? :)

Tell Me Why denince aklıma sadece bir bu geliyor. Güzel inceleme olmuş, elinize sağlık.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunun Türkçe yaması tamamlandı, oyunu da bitirdim ve bu yazıyı okuyacağıma söz vermiştim. Spoiler yememek için okumamıştım.

Oyun yine klasik Dontnod yapımı olarak geç açılıyor. Yapımcının oyunlarında seçimlerimizin de bir noktada dolu olduğunu hissedebildim.

Geçmişi yeniden yazma ya da anı seçme olayı hoşuma giden noktalardandı.

Bu arada ben Mary-Ann'in gerçekten çabaladığına inandım, anne olmaya çalıştığına inandım. Bu doğrultuda ilgili anıyı seçtim.

Yavaş yavaş toparlıyorlar, Twin Mirror ile patlama yaparlar mı acaba? :)
Mary-Ann kesinlikle iyi niyetliymiş ben de çok sevdim ve o en sonda gerçeği öğrendigimizde o kadar üzüldüm ki..... Bir daha oynayabilecegim oyunlardan biri oldu kesinlikle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı