Neden ki? Ülkemizde LGBT, LGBT fikrine ve LGBT bireylere karşı bir linç kampanyası var. Oyunun yasaklanması bu sebeptense iyi bir karar vermişler, ben de olsam aynısını yapardım.
BF1'de Alman askerini bombalayıp, İngiliz askerinin leşine sıkanların sıra bizim askerimize gelince duyar kasması gibi olmuş. İşte bunu LGBT'ye karşı antipati duyanları uyarlayın.
Firma gelecek kazancı göz ardı edip böyle bir eylemde bulunduysa demek ki yaptıkları hareketten eminler.
Açıkçası sıkıntı LGBT olsaydı para iadesi alırdım. Hala Steam üzerinden erişebiliyorum, bildiğiniz gibi kısıtlı bir süreyle erişilebilir olmuştu. O sırada da satın almıştım.
Bilemiyorum ama sıkıntı LGBT değil, bundan eminim.
Kimse kimsenin fikrini değiştiremez, bir insan 7'sinde neyse 70'inde de odur. Kimsenin böyle bir amaçsızlığı yoktur kanımca.
Sorun olan, halkın geri kafalı olarak hakaret yediği kısım tam olarak zıt fikirlere saygı gösterilmemesi aşamasında başlıyor. Sana uymuyor mu? Oynamazsın ve izlemezsin, bitti. Senin için başkasının zevki ve görüşü engelleniyorsa o özgürlük, hak, adalet olmuyor.
İsteyen izler ve oynar. İstemeyen izlemez ve oynamaz. Ne yazık ki ülkemizde toplum bu gibi konuları pek hoş görmediğinden yasaklanmış olabilir. Ama yinede kişisel özgürlük ve haklar hiçe sayılamaz.