Maviares Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 502 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #21 Wake up Samurai dedi: Söyle de öğrenelim. Genişletmek için tıkla... Yazık kafana.
W Wake up Samurai Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 959 Çözümler 6 4 Eylül 2020 #22 Adam akıllı konuşmak varken böyle sözcükler kullanınca "haWli" felan mı olduğunuzu sanıyorsunuz?
Maviares Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 502 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #23 Wake up Samurai dedi: Adam akıllı konuşmak varken böyle sözcükler kullanınca "haWli" felan mı olduğunuzu sanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ne var konuşmamda? Siz sordunuz ben cevapladım niye alındınız ki.
Wake up Samurai dedi: Adam akıllı konuşmak varken böyle sözcükler kullanınca "haWli" felan mı olduğunuzu sanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ne var konuşmamda? Siz sordunuz ben cevapladım niye alındınız ki.
XXA1000GELDİXX Centipat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 353 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #24 Sırf LGBT var diye oynayacak olanlar vs oyunu beğenseler de sırf LGBT var diye oynamayacaklar.
Maviares Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 502 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #25 XXA1000GELDİXX dedi: Sırf LGBT var diye oynayacak olanlar vs oyunu beğenseler de sırf LGBT var diye oynamayacaklar. Genişletmek için tıkla... Size özel söylemiyorum yanlış anlamayın ancak sırf LGBT var diye oynayacak olanlar söylemi, sırf LGBT var diye oynamayacakların bir bahanesi. %'de 0,01'lik kesim falan oynar sırf LGBT var diye belki o kadar bile değil.
XXA1000GELDİXX dedi: Sırf LGBT var diye oynayacak olanlar vs oyunu beğenseler de sırf LGBT var diye oynamayacaklar. Genişletmek için tıkla... Size özel söylemiyorum yanlış anlamayın ancak sırf LGBT var diye oynayacak olanlar söylemi, sırf LGBT var diye oynamayacakların bir bahanesi. %'de 0,01'lik kesim falan oynar sırf LGBT var diye belki o kadar bile değil.
A Awdiki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 1.325 Çözümler 4 4 Eylül 2020 #26 Anladığım kadarıyla net bir bilgi ortada yok. Konu farklı yerlere gidiyor, insanların cinsel tercihi nedeniyle kavga edilmesini istemem istemem.
Anladığım kadarıyla net bir bilgi ortada yok. Konu farklı yerlere gidiyor, insanların cinsel tercihi nedeniyle kavga edilmesini istemem istemem.