Tema ayarları nerede?

Hasan1232

Picopat
Daha fazla  
1692209208457.png

Arkadaşın bahsettiği ayar nerde?

Döngü gibi birşey diyor ben rat yedim formatladıkdan 2-3 hafta sonra tema rengim değişti ondan oruyorum.
Döngü dediği şey slayt gösterisi galiba :D. Slayt gösterisi bildiğim kadarıyla sadece duvar kağıdını değişiyor. Tema renginin değişmesi Windows Güncelleştirmelerinden olabilir belki. Ara sıra bana da oluyor formatlardan sonra. Slayt gösterisi açıksa eğer kapatmak için kişiselleştirme kısmından arka plan bölümüne gelin ve arka planı resim olarak ayarlayın. Slayt gösterisini döngü diye ifade eden birini ilk defa gördüm bu arada.

Döngü dediği şey slayt gösterisi galiba :D. Slayt gösterisi bildiğim kadarıyla sadece duvar kağıdını değişiyor. Tema renginin değişmesi Windows Güncelleştirmelerinden olabilir belki. Ara sıra bana da oluyor formatlardan sonra. Slayt gösterisi açıksa eğer kapatmak için kişiselleştirme kısmından arka plan bölümüne gelin ve arka planı resim olarak ayarlayın. Slayt gösterisini döngü diye ifade eden birini ilk defa gördüm bu arada.
Formatladıkdan ne kadar süre sonra tema renginiz değişti?

Bende hep resim şeklinde rattan mı kaynaklanıyordur tema renginin değişmesi?

Hocam bende formattan 1-2 gün sonra güncelleme geldi ve Microsoft uygulamalarının ssimgeleri dahil olmak üzere bayağı bir şey güncellendi. Arama simgesi vs. bu kadar RAT yediğinizden şüphe ediyorsanız format atın geçin.
Ben format attım zaten formatladıkdan 2-3 hafta sonra tema rengim turuncu oldu.BIOS a bulaşmış olabilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı