Tema "Best Windows 10 Theme" videosundaki temayla aynı olmuyor

Pismaniyee

Hectopat
Tema değiştiriyorum fakat tamamen videodaki gibi olmuyor. Ne yapmam lazım? Depolama yerindeki bar renkleri falan değişmiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 11 mi kullanıyorsunuz 10 mu? Windows Gezgini'ni yeniden başlatmayı denediniz mi?
Windows 10 kullanıyorum fakat görev yöneticisi değişti çok parlak birşey oldu temayı kapattım. Sağ tık menüsü değişti bir tek.

Gereken temayı indirmemiş olabilirsiniz. Videonun altında linkler bulunuyor. Bütün temaları indirip kurmanız lazım sanırım.
İlk başta bir program var onu kurmadım. Ondada geri yükleme noktası oluşturun bilgisayarınız zarar görebilir yazıyordu. Yani program uyarıyordu ilk baştan.

Arkadaş W11 kullanıyor. Bütün temaları düzgünce kurmamış olabilirsiniz. Seçtikleriniz de hatalı olabilir.
W10 kullanmıyor mu?

Temalar doğru.

Tema olduğu için ben benzetemedim belki de. W10 olsa da dediğim gibi. Böyle dosyaların kurulumunda bütün videoyu tamamen uygulaman gerekir. Bir yeri atlarsan böyle eksiklikler çıkar.
Risk almaya değmez sistem zarar görebilir diyor. Yaparsam öbürlerini yaparım. İyi günler.

Bu tip temaları kullanmak için sadece tema dosyasını kurmak yetmiyor. UXTheme Patcher gibi üçüncü parti tema uygulamaları kullanarak sistemdeki belirli başlı kritik dosyaları patchlemeniz gerekli. Ardından bu tip üçüncü parti temaları kullanabilirsiniz. Renk değiştirmekten öte doğrudan Windows şablonlarını değiştirdikleri için genel olarak patch yapmadan bu temaları kullanmanız mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…