For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 3 Nisan 2021 #1 Merhaba, Technopat Sosyal'in temaları hakkında birkaç önerilerim var: 1: Dimension temasına siyah tema gelsin, isteğe bağlı olabilir. 2: Siyah temadan bazı alakasız renkler kalkabilir. 3: Arka temaya istediğimiz fotoyu, videoyu, temayı koyabilelim. Önerilerim bu kadardı, aklınıza gelen varsa lütfen yazınız.
Merhaba, Technopat Sosyal'in temaları hakkında birkaç önerilerim var: 1: Dimension temasına siyah tema gelsin, isteğe bağlı olabilir. 2: Siyah temadan bazı alakasız renkler kalkabilir. 3: Arka temaya istediğimiz fotoyu, videoyu, temayı koyabilelim. Önerilerim bu kadardı, aklınıza gelen varsa lütfen yazınız.
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.381 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 3 Nisan 2021 #2 Siyah - kırmızı renk bir tema gelse süper olur.
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 3 Nisan 2021 #3 217099 dedi: Siyah - kırmızı renk bir tema gelse süper olur. Genişletmek için tıkla... Evet Hocam, düşündümde güzel oldu he. Siyah beyaz tema ve sadece mavi tema gelebilir.
217099 dedi: Siyah - kırmızı renk bir tema gelse süper olur. Genişletmek için tıkla... Evet Hocam, düşündümde güzel oldu he. Siyah beyaz tema ve sadece mavi tema gelebilir.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.896 Çözümler 8 Yer Ohio 3 Nisan 2021 #4 Bence arkaya resim olabilir ama arkaya video koymak sunucuları zorlar... Gizfler zaten bu yüzden gitti.
Bence arkaya resim olabilir ama arkaya video koymak sunucuları zorlar... Gizfler zaten bu yüzden gitti.
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 3 Nisan 2021 #5 OLED türü ekran kullanıcıları için tam siyah tema gelebilir.
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 3 Nisan 2021 #6 Dean.308 dedi: Bence arkaya resim olabilir ama arkaya video koymak sunucuları zorlar... Gizfler zaten bu yüzden gitti. Genişletmek için tıkla... Evet, video biraz abartı oldu.
Dean.308 dedi: Bence arkaya resim olabilir ama arkaya video koymak sunucuları zorlar... Gizfler zaten bu yüzden gitti. Genişletmek için tıkla... Evet, video biraz abartı oldu.
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.381 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 3 Nisan 2021 #7 For East Troop dedi: Evet Hocam, düşündümde güzel oldu he. Siyah beyaz tema ve sadece mavi tema gelebilir. Genişletmek için tıkla... Şu anki karanlık temanın aynısı, fakat mavi olan her şey kırmızı. Aynen böyle düşünün, çok daha seveceksiniz .
For East Troop dedi: Evet Hocam, düşündümde güzel oldu he. Siyah beyaz tema ve sadece mavi tema gelebilir. Genişletmek için tıkla... Şu anki karanlık temanın aynısı, fakat mavi olan her şey kırmızı. Aynen böyle düşünün, çok daha seveceksiniz .
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 3 Nisan 2021 #8 217099 dedi: Şu anki karanlık temanın aynısı, fakat mavi olan her şey kırmızı. Aynen böyle düşünün, çok daha seveceksiniz . Genişletmek için tıkla... Yok yok, her şey mavi olacak. Siyahın yanına beyaz ve kırmızı (ayrı tema olarak) eklenirse fena olur. @Recep Baltaş gelir mi hocam?
217099 dedi: Şu anki karanlık temanın aynısı, fakat mavi olan her şey kırmızı. Aynen böyle düşünün, çok daha seveceksiniz . Genişletmek için tıkla... Yok yok, her şey mavi olacak. Siyahın yanına beyaz ve kırmızı (ayrı tema olarak) eklenirse fena olur. @Recep Baltaş gelir mi hocam?
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.926 Makaleler 2 Çözümler 9 3 Nisan 2021 #9 Hocam profile GIF bile koyamadan siz arkaplana video koymak diyorsunuz. Biraz fazla uçtunuz. Ama ben de buz mavisi ve beyazlı bir tema isterdim. bir gayserili daha bulmuşum ne isterim ki bu sanırım 5. Kayseri'li oldu
Hocam profile GIF bile koyamadan siz arkaplana video koymak diyorsunuz. Biraz fazla uçtunuz. Ama ben de buz mavisi ve beyazlı bir tema isterdim. bir gayserili daha bulmuşum ne isterim ki bu sanırım 5. Kayseri'li oldu
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 3 Nisan 2021 #10 hile kodlayan hacker dedi: Hocam profile GIF bile koyamadan siz arkaplana video koymak diyorsunuz. Biraz fazla uçtunuz. Ama ben de buz mavisi ve beyazlı bir tema isterdim. Genişletmek için tıkla... Video konusunda haklısınız, diğerleri güzel olur.
hile kodlayan hacker dedi: Hocam profile GIF bile koyamadan siz arkaplana video koymak diyorsunuz. Biraz fazla uçtunuz. Ama ben de buz mavisi ve beyazlı bir tema isterdim. Genişletmek için tıkla... Video konusunda haklısınız, diğerleri güzel olur.