H hakann3 Femtopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, Xiaomi POCO X3 cihazını kullanmaktayım telefonun kendi tema mağazasında geliştiricilerin birçok teması mevcut simge, duvar kağıdı, geçiş efektleri vs. cihazıma uyguladığım takdirde herhangi bir güvenlik açıklığı oluşur mu acaba?
Merhaba arkadaşlar, Xiaomi POCO X3 cihazını kullanmaktayım telefonun kendi tema mağazasında geliştiricilerin birçok teması mevcut simge, duvar kağıdı, geçiş efektleri vs. cihazıma uyguladığım takdirde herhangi bir güvenlik açıklığı oluşur mu acaba?
Sigmund Freud Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 2.092 Makaleler 29 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #2 Sanmıyorum.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #3 Bir sorun olmaz. Sadece tema, simgeler, efektler vs değişiyor. Kendi yazılımı, koruması duruyor. Ben iOS yapıp kullanıyordum hatta .
Bir sorun olmaz. Sadece tema, simgeler, efektler vs değişiyor. Kendi yazılımı, koruması duruyor. Ben iOS yapıp kullanıyordum hatta .
Gugar61 Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 474 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen 25 Şubat 2021 #4 Sanmam
H hakann3 Femtopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #5 Tema uygulayıp sadece simgeleri değiştirmek istiyorum o zaman sorun olmaz galiba
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #6 hakann3 dedi: Tema uygulayıp sadece simgeleri değiştirmek istiyorum o zaman sorun olmaz galiba Genişletmek için tıkla... Bir sorun olmaz.
hakann3 dedi: Tema uygulayıp sadece simgeleri değiştirmek istiyorum o zaman sorun olmaz galiba Genişletmek için tıkla... Bir sorun olmaz.