XeYn01 Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 105 Yer Yıllardır Açılmayan Bir Çekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2020 #1 Selam ben Windows 10 tema yükledim ama yanlışlıkla görev yöneticisinden başlangıç uygulamasını kaldırdım. PC açılırken bir siyah ekran geliyor o hiç gitmiyor nasıl çözerim? CMD girebilirim.
Selam ben Windows 10 tema yükledim ama yanlışlıkla görev yöneticisinden başlangıç uygulamasını kaldırdım. PC açılırken bir siyah ekran geliyor o hiç gitmiyor nasıl çözerim? CMD girebilirim.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 31 Mayıs 2020 #2 Windows 10 için hangi temayı yüklediniz? YouTube'dan gördüğünüz videolardan uygulama mı yaptınız? Artı 0 Eksi
KS KS XeYn01 Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 105 Yer Yıllardır Açılmayan Bir Çekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #3 unnamedington dedi: Windows 10 için hangi temayı yüklediniz? YouTube'dan gördüğünüz videolardan uygulama mı yaptınız? Genişletmek için tıkla... Formattım sağ olun. Artı 0 Eksi
unnamedington dedi: Windows 10 için hangi temayı yüklediniz? YouTube'dan gördüğünüz videolardan uygulama mı yaptınız? Genişletmek için tıkla... Formattım sağ olun.