Teması nasıl kaldırılır?

485936

Hectopat
Bazı yüksek seviyelerde görüyorum ya temaları simsiyah ya da başka renk oluyor. Bazılarının da direkt teması yok. Bunları nasıl yapıyorlar?

1700664147522.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorum kısmını kapatıp yorumlarını silersen (opsiyonel), puan dükkanından dying light 2 temasını 10.000 puana alıp kuşandıktan sonra setin eklediği her şeyi sil, arkaplan transparan olacak. Steamden bu oyunu alıp 2 saat afk bırak, puan dükkanından 500 krediye düz siyah arkaplanı al. İlla düz siyah olmasına gerek yok gözüne hoş gelen tüm arkaplanlarla süper duruyor.

Son düzenleme:
Yorum kısmını kapatıp yorumlarını silersen (opsiyonel), puan dükkanından dying light 2 temasını 10.000 puana alıp kuşandıktan sonra setin eklediği her şeyi sil, arkaplan transparan olacak. Steamden bu oyunu alıp 2 saat afk bırak, puan dükkanından 500 krediye düz siyah arkaplanı al. İlla düz siyah olmasına gerek yok gözüne hoş gelen tüm arkaplanlarla süper duruyor.
Sağ olun hocam da neden bu oyun?

Dying Light 2'nin temasını 10.000 puana alıp saydam yapılıyor hesap profili diye biliyorum. Bir dönem merak edip araştırmıştım hocam.

Hocam bu arada ekran görüntüsündeki lila rengi arka plan resmi nedir ismini söyleyebilir misiniz acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı