Teması nasıl kaldırılır?

485936

Hectopat
Bazı yüksek seviyelerde görüyorum ya temaları simsiyah ya da başka renk oluyor. Bazılarının da direkt teması yok. Bunları nasıl yapıyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz temaları yapmak için Steam Deck lazım. Puan dükkanında da var ama Steam Deck kadar güzel değil çoğu.

Yorum kısmını kapatıp yorumlarını silersen (opsiyonel), puan dükkanından dying light 2 temasını 10.000 puana alıp kuşandıktan sonra setin eklediği her şeyi sil, arkaplan transparan olacak. Steamden bu oyunu alıp 2 saat afk bırak, puan dükkanından 500 krediye düz siyah arkaplanı al. İlla düz siyah olmasına gerek yok gözüne hoş gelen tüm arkaplanlarla süper duruyor.

Son düzenleme:
Sağ olun hocam da neden bu oyun?

Sağ olun hocam da neden bu oyun?
Çünkü bu oyunun Puan Dükkânı ögelerinde sizin belirttiğiniz gibi tamamı siyah olan bir arka plan var ve bu arka planı edinmek için oyunu satın almalısınız.
Tamamı siyah olan başka oyunların arka planları da var olabilir.

Dying Light 2'nin temasını 10.000 puana alıp saydam yapılıyor hesap profili diye biliyorum. Bir dönem merak edip araştırmıştım hocam.

Hocam bu arada ekran görüntüsündeki lila rengi arka plan resmi nedir ismini söyleyebilir misiniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…