Temassız, Çipli ve Mastercard Paycell Kart Var mıdır?

ciltlikitap

Hectopat
Merhaba, elimde VISA, çipsiz, temassız olmayan Paycell kart var. Bunun Mastercard, çipli ve temassız özellikli kartını Şok'ta bulabilir miyim?
Temassız ve çipsiz olması zorluyor biraz.
Başlıkta Temmazsız yazmışım da temassız olacak el değmesi olmuş

"Cüzdanım" menüsünde "Para İste" yazan kısımda bazen beliriyor. Sanırım hiç kartı olmayan kişilerde gözüküyor. Bende kart vardı ama yine de gözüktü. İlerleyip son adıma kadar gittim ama ödeme hatası verdi, daha sonra da seçenek kayboldu. Turkcellliyseniz hesabınız otomatik olarak doğrulanıyor.

Bununla uğraşmak istemezseniz yeni üretim kartlara bakabilirsiniz. Onlar çipli ve temassız.

İlk kez duyuyorum. Tam olarak nerede?
Yukarıda belirtmiştim. Ben de tam olarak nasıl işlediğinden emin değilim. Müşteri hizmetlerini arayıp sormak gerekli.
"Cüzdanım" menüsünde "Para İste" yazan kısımda bazen beliriyor. Sanırım hiç kartı olmayan kişilerde gözüküyor. Bende kart vardı ama yine de gözüktü. İlerleyip son adıma kadar gittim ama ödeme hatası verdi, daha sonra da seçenek kayboldu.

"Cüzdanım" menüsünde "Para İste" yazan kısımda bazen beliriyor. Sanırım hiç kartı olmayan kişilerde gözüküyor. Bende kart vardı ama yine de gözüktü. İlerleyip son adıma kadar gittim ama ödeme hatası verdi, daha sonra da seçenek kayboldu. Turkcellliyseniz hesabınız otomatik olarak doğrulanıyor.

Bununla uğraşmak istemezseniz yeni üretim kartlara bakabilirsiniz. Onlar çipli ve temassız.
Daha geçen hafta Turkcell bayisinden aldık yenitip mastercard olan.
Chip ve temassız yok normal basit kart.
Resimdeki yeni nesil Turkcell sitesinde satılan Paycell kart.
Ne Chip ne Temassız yok.!!!

Dosya Ekleri

• 1b_600x450.png
    1b_600x450.png
    16,2 KB · Görüntüleme: 481

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı