EkinTForum Hectopat Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2019 #1 Android cihaz kullanıyorum. Temassız ödeme için uygulama arıyorum. BKM Express kullanıyorum ama bazı kartları desteklemiyor hala. Android için güvenli, kolay kullanımı olan ve gerçekten çalışan uygulamaları söylerseniz memnuniyet duyarım. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2019
Android cihaz kullanıyorum. Temassız ödeme için uygulama arıyorum. BKM Express kullanıyorum ama bazı kartları desteklemiyor hala. Android için güvenli, kolay kullanımı olan ve gerçekten çalışan uygulamaları söylerseniz memnuniyet duyarım.
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 16 Mart 2019 #2 Kartın ne? Banka uygulamasını kullansana direkt.
EkinTForum Hectopat Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2019 #3 Unavailableuser dedi: Kartın ne? Banka uygulamasını kullansana direkt. Genişletmek için tıkla... Hocam papara, ininal vs var. Banka uygulaması kullanamıyorum
Unavailableuser dedi: Kartın ne? Banka uygulamasını kullansana direkt. Genişletmek için tıkla... Hocam papara, ininal vs var. Banka uygulaması kullanamıyorum
Q quick Decapat Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 6 21 Mart 2019 #4 EkinTForum dedi: Hocam papara, ininal vs var. Banka uygulaması kullanamıyorum Genişletmek için tıkla... Anlamadığım neden banka uygulaması kullanamıyorsun?
EkinTForum dedi: Hocam papara, ininal vs var. Banka uygulaması kullanamıyorum Genişletmek için tıkla... Anlamadığım neden banka uygulaması kullanamıyorsun?
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 21 Mart 2019 #5 Onlarda NFC ile ödeme desteği yok. Yanlış hatırlamıyorsam Yapı Kredi ile gelmişti ama daha İninal'da vb. yok.
Onlarda NFC ile ödeme desteği yok. Yanlış hatırlamıyorsam Yapı Kredi ile gelmişti ama daha İninal'da vb. yok.
MekBuk Pıro Centipat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 98 Çözümler 1 6 Ekim 2019 #6 Maximum Mobil ile kullanabilirsiniz.