Bempty Hectopat Katılım 10 Şubat 2015 Mesajlar 45 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2016 #1 Ben bu yıl 12. sınıfa geçiyorum ve Temel Liseye kayıt olacağım. Bu kayıtların MEBBİS üzerinden yapışacağı yazıyor ama yapamıyorum. Kayıt ıolacağım Liseye gidip oradan başvuru yapabilir miyim?
Ben bu yıl 12. sınıfa geçiyorum ve Temel Liseye kayıt olacağım. Bu kayıtların MEBBİS üzerinden yapışacağı yazıyor ama yapamıyorum. Kayıt ıolacağım Liseye gidip oradan başvuru yapabilir miyim?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.503 Makaleler 35 Çözümler 78 16 Ağustos 2016 #2 Ayın 15'i olarak belirtilmesine rağmen halen aktif edilemedi. Kısa zamanda MEBBIS üzerinden aktif edilip başvurularınızı gerçekleştirebileceksiniz.
Ayın 15'i olarak belirtilmesine rağmen halen aktif edilemedi. Kısa zamanda MEBBIS üzerinden aktif edilip başvurularınızı gerçekleştirebileceksiniz.
Bempty Hectopat Katılım 10 Şubat 2015 Mesajlar 45 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2016 #3 Okula gidip direk olarak oradan da başvuru yapılabiliyor sanırım.