Ardalive Megapat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 48 19 Mayıs 2025 #1 Matematik bilgim gerçekten sıfır. Bu iki kamptan birine başlamayı düşünüyorum temel atmak için. Sizce hangisine başlamalıyım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Matematik bilgim gerçekten sıfır. Bu iki kamptan birine başlamayı düşünüyorum temel atmak için. Sizce hangisine başlamalıyım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.874 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 19 Mayıs 2025 #2 Ben Rehber Matematik ile öğrenmeye başladım. Benim de 0'dı.
Ardalive Megapat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 48 19 Mayıs 2025 #3 bonz dedi: Ben Rehber Matematik ile öğrenmeye başladım. Benim de 0'dı. Genişletmek için tıkla... Bu kamptan mı öğrenmiştiniz hocam ?
bonz dedi: Ben Rehber Matematik ile öğrenmeye başladım. Benim de 0'dı. Genişletmek için tıkla... Bu kamptan mı öğrenmiştiniz hocam ?
Ben Carville Decapat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 1.691 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #4 Ardalive dedi: Matematik bilgim gerçekten sıfır. Bu iki kamptan birine başlamayı düşünüyorum temel atmak için. Sizce hangisine başlamalıyım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Senin tarzına hangisi uyuyor ise onu seç, ikisi de şahane hocalar.
Ardalive dedi: Matematik bilgim gerçekten sıfır. Bu iki kamptan birine başlamayı düşünüyorum temel atmak için. Sizce hangisine başlamalıyım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Senin tarzına hangisi uyuyor ise onu seç, ikisi de şahane hocalar.
Y yekos Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #5 Rehber matematikten 0'dan matematik serisini tavsiye ederim.
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 19 Mayıs 2025 #6 İkisi de iyi. Hangisini seversen ondan devam edebilirsin. 0'lar için genelde rehber matematik daha iyi gibi sanki ama normal TYT kampında Mert Hoca derdim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2025
İkisi de iyi. Hangisini seversen ondan devam edebilirsin. 0'lar için genelde rehber matematik daha iyi gibi sanki ama normal TYT kampında Mert Hoca derdim.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.874 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 19 Mayıs 2025 #7 Ardalive dedi: Bu kamptan mı öğrenmiştiniz hocam ? Genişletmek için tıkla... Öğreniyorum.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #8 Ardalive dedi: Matematik bilgim gerçekten sıfır. Bu iki kamptan birine başlamayı düşünüyorum temel atmak için. Sizce hangisine başlamalıyım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Mert Hoca.
Ardalive dedi: Matematik bilgim gerçekten sıfır. Bu iki kamptan birine başlamayı düşünüyorum temel atmak için. Sizce hangisine başlamalıyım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Mert Hoca.
Bilgici1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 2.429 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mayıs 2025 #9 Ardalive dedi: Matematik bilgim gerçekten sıfır. Bu iki kamptan birine başlamayı düşünüyorum temel atmak için. Sizce hangisine başlamalıyım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 0 hatta eksıysenız benım gıbı ben oradan bıtırmıştım orayı tavsıye ederım neden mert hoca degıl cunku orta duzey bıraz mert hoca
Ardalive dedi: Matematik bilgim gerçekten sıfır. Bu iki kamptan birine başlamayı düşünüyorum temel atmak için. Sizce hangisine başlamalıyım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 0 hatta eksıysenız benım gıbı ben oradan bıtırmıştım orayı tavsıye ederım neden mert hoca degıl cunku orta duzey bıraz mert hoca
9 924831 Femtopat Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 133 Çözümler 1 31 Mayıs 2025 #10 Bıyıklı matematik bence ikisinden de iyi sıfır matematikte ama normal TYT-AYT için kesinlikle Eyüp B. derdim.
Bıyıklı matematik bence ikisinden de iyi sıfır matematikte ama normal TYT-AYT için kesinlikle Eyüp B. derdim.