uğur131 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #1 Merhaba. 0 matematigim vardı ama bıyıklı mat 10 günde temel videosunu izledim ve bitirdim. Şu an temelim cok iyi olmasa da var. 12. sınıf olacağım, temel matematigi bitirdim. Şimdi ne yapmalıyım? Matematige nasıl calısmalıyım? Öneri lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2025
Merhaba. 0 matematigim vardı ama bıyıklı mat 10 günde temel videosunu izledim ve bitirdim. Şu an temelim cok iyi olmasa da var. 12. sınıf olacağım, temel matematigi bitirdim. Şimdi ne yapmalıyım? Matematige nasıl calısmalıyım? Öneri lazım.
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 25 Haziran 2025 #2 Matematiğin ilacını alıp bitirin hocam ardından 345 alırsınız.
uğur131 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #3 Eriksen dedi: Matematiğin ilacını alıp bitirin hocam ardından 345 alırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam konu anlatımı izleyip sorulara mı geceyim yoksa direkt matematiğin ilacını mı çözeyim.
Eriksen dedi: Matematiğin ilacını alıp bitirin hocam ardından 345 alırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam konu anlatımı izleyip sorulara mı geceyim yoksa direkt matematiğin ilacını mı çözeyim.
HellFrozen Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 591 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #4 uğur131 dedi: Hocam konu anlatımı izleyip sorulara mı geceyim yoksa direkt matematiğin ilacını mı çözeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmediğiniz bir şeyi nasıl çözeceksiniz ki?
uğur131 dedi: Hocam konu anlatımı izleyip sorulara mı geceyim yoksa direkt matematiğin ilacını mı çözeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmediğiniz bir şeyi nasıl çözeceksiniz ki?