Temel olmadan 12. sınıfta YKS'ye çalışmak

SWOZY16

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MONİTÖR : ASUS VG1A 23,8" 165HZ 1MS
EKRAN KARTI : GIGABYTE RTX 3060 EAGLE 12GB
İŞLEMCİ : İNTEL İ3-12100F 12.NESİL
ANAKART : GIGABYTE-H610M
RAM : CORSHAİR 3200MHZ (8X2)
SSD : KİNGSTON 500 GB
HDD : SEAGATE BARRACUDA 500GB
KASA : RAMPAGE REACTİON
Meslek
ÖĞRENCİ
Merhaba okullar açılınca 12. sınıf oluyorum ama ne temelim var ne de çalışma disiplinim.
Türkçe ve sosyal az çok yapıyorum ama sayısal temel eksikliğinden dolayı 0 gibi bir şey.
Sizce hem matematik hem fen için ne yapabilirim bu süreçte?

Sıfır kampları ve sıfır kitaplarıyla gidin.

2 ay sadece matematik ve Türkçe çalışın. Ardından 1,5 ay TYT fen ağırlıklı gidin. Sonra TYT'yi bırakmayacak şekilde AYT ağırlıklı gidin.

@sanes

Merhaba okullar açılınca 12. sınıf oluyorum ama ne temelim var ne de çalışma disiplinim.
Türkçe ve sosyal az çok yapıyorum ama sayısal temel eksikliğinden dolayı 0 gibi bir şey.
Sizce hem matematik hem fen için ne yapabilirim bu süreçte?
Sıfır kamplarıyla başlaman lazım. Özellikle matematikte. Zaten temel denilen şey matematikte var sadece. Matematikte temel olmayınca otomatik olarak fizik-kimya-geometride temelin olmamış oluyor.

2 ay sadece matematik ve Türkçe çalışın. Ardından 1,5 ay TYT fen ağırlıklı gidin. Sonra TYT'yi bırakmayacak şekilde AYT ağırlıklı gidin.

@sanes

Şu anda 2 tane mat 1 tane geometri kitabim var 1 tanesi temel oluşturma kitabı, suanlik mert hocanın 70 günde TYT mat kampını düşünüyorum bir yorumunuz var mıdır?

Şu anda 2 tane mat 1 tane geometri kitabim var 1 tanesi temel oluşturma kitabı, suanlik mert hocanın 70 günde TYT mat kampını düşünüyorum bir yorumunuz var mıdır?

Dosya Ekleri

• 17543389830956886228284110958922.jpg
    17543389830956886228284110958922.jpg
    215,2 KB · Görüntüleme: 29

Daha iyi kitaplar var diyebilirim. Ancak bir kamp istiyorsanız iyidir. Kitapların isimleri nedir? Öneri yapabilirim.

Merhaba, matematiğiniz eğer çok eksikse kolaydan başlamak için "Antrenmanlarla Matematik" kitaplarını kullanabilirsiniz ancak bir an önce bitirip daha orta düzey kitaplara yönelmeniz gerekecektir. Fen için YouTube video çözümleri izleyip ardından o konu ile ilgili soru çözebilirsiniz. Matematikte soru çözerken bol bol video çözümlerini izleyip yapamadıklarına tekrar tekrar dönmeyi unutma.

Daha iyi kitaplar var diyebilirim. Ancak bir kamp istiyorsanız iyidir. Kitapların isimleri nedir? Öneri yapabilirim.

Görselini ekledim. Üç dört beş ve mikro orijinal yayınları.

Kaynakların muhteşem, bunları çöz tabii yanına Türkçe de çalış paragraf çöz her sabah derse başlarken.
Onun dışında istikrarı elden bırakma, matematik ve geometri için Eyüp B ve Kenan Kara öneririm.

@sanes

Teşekkürler hocam.

Kaynakların muhteşem, bunları çöz tabii yanına Türkçe de çalış paragraf çöz her sabah derse başlarken.
Onun dışında istikrarı elden bırakma, matematik ve geometri için Eyüp b ve kenan kara öneririm.

Teşekkürler hocam.

Çok teşekkürler tavsiyeler için ayreten Bilgi Sarmal'ın paragraf kitabı da var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı