Temel olmadan YKS 2026'ya nasıl hazırlanılır?

Sorkmaen

Centipat
Daha fazla  
2024-2025 eğitim senesinin sonunda meslek lisesinden 4 sene boyunca kendime pek bir şey katmayarak mezun oldum ve pek bir beklentim olmadığı için sınava girmedim(keşke kendimi deneseymişim.)
2026 YKS'ye çalışmayı gerçekten istiyorum ama nasıl bir yol izleyeceğim bir fikrim yok. Matematik temelim çok zayıf onun dışında diğer derslerle pek sıkıntım yok edebiyat netlerim yaptığım birkaç denemede iyi gelmişti paragraf ve dil bilgisi çözerken pek zorlanmıyorum çözmek güzel geliyor. Günün birkaç saati hariç evdeyim süre olarak bir sıkıntım yok. Elimde bıyıklı matematiğin 10 günde matematik temel atma kitabı, paragrafın püf noktaları, aktif biyoloji, matematiğin ilacı ve toprak yayınları kimya soru bankası var.

Nasıl bir çalışma planı izleyebilirim? Söylerseniz mutlu olurum. İzlememi önerdiğiniz veya tyt/ayt kamplarını önerdiğiniz kanallar var ise önerilere açığım.

2024-2025 eğitim senesinin sonunda meslek lisesinden 4 sene boyunca kendime pek bir şey katmayarak mezun oldum ve pek bir beklentim olmadığı için sınava girmedim(keşke kendimi deneseymişim.)
2026 YKS'ye çalışmayı gerçekten istiyorum ama nasıl bir yol izleyeceğim bir fikrim yok. Matematik temelim çok zayıf onun dışında diğer derslerle pek sıkıntım yok edebiyat netlerim yaptığım birkaç denemede iyi gelmişti paragraf ve dil bilgisi çözerken pek zorlanmıyorum çözmek güzel geliyor. Günün birkaç saati hariç evdeyim süre olarak bir sıkıntım yok. Elimde bıyıklı matematiğin 10 günde matematik temel atma kitabı, paragrafın püf noktaları, aktif biyoloji, matematiğin ilacı ve toprak yayınları kimya soru bankası var.

Nasıl bir çalışma planı izleyebilirim? Söylerseniz mutlu olurum. İzlememi önerdiğiniz veya tyt/ayt kamplarını önerdiğiniz kanallar var ise önerilere açığım.
2 yıllık tyt ek puanlı bölüme gir.

Benim sınava girdiğim zamanla şu zaman arasında çok fark var o yüzden herhangi bir kaynak, tavsiye veremesem de geçenlerde geçmiş matematik konularını tekrar etmek için Whatsapp'ta yks kanallarına bakarken faydalı bulduğum bir kanala denk geldim. Orada günlere göre çalışma programları da hazırlıyorlar. Ders anlatımlarını Youtube üzerinden hocalar ile yürütüyorlar sanırım. İşler Cepte uygulamasında da ders kampları görünüyor oradan da çalışabilirsiniz ama Youtube'daki hocaların videolarını direkt uygulamaya eklemişler. Hocaların isimlerine bakıp Youtube videolarını izleyebilirsiniz direkt.

Whatsapp Kanalı
Whatsapp Kanalı 2

ikisi aynı kişinin açtığı kanal ama kamp yazan kanalda daha ayrıntılı içerikler paylaşılıyor. Ücretsiz içeriklerinden faydalanabilirsiniz, umarım yararı olur. Hedefiniz ne bilmem ama meslek lisesinden mezun olup sağlık bölümü kazanan bir hocamız vardı, hepimize hiçbir şey imkansız değil diye öğüt verirdi. Zamanınız bol pes etmeyin hayalinizdeki bölümü kazanırsınız umarım.

Son düzenleme:

Aktif biyor çözme bence 3D'nin biyolojisini alabilirsin bir kampla beraber biyo icin kamp bilgim yok açıkçası ama kimya için benim hocam izle kesinlikle TYT AYT çok zevkli anlatıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı