Ne gibi? Konuda olan çoğu yöntem ve yazılım aktif kullanılan işlemeler zaten?

Tabii deneyimli arkadaşlar daha iyi bilir ancak revize edilmesi gereken konular olabilir mi diye düşünmüştüm. Yeni bir uygulama daha iyi şunu kullanın vs.

O şekilde mümkün ancak farklı konu açıp rehber gibi apanlar da oluyor sonra benzer konular çoğalış oluyor bu yüzden Miller!in yaptığı gibi kalması daha yerinde bence. Sorunlu veya kullanılmayan bir yazılım yöntem olursa o zaman değişiklik yapabliriz.

Konuya dair ben de bir soru sormak istiyorum. 5.adımda olan "PureRa" programını yıllardır güncelleme almamasından dolayı hala kullanmaya devam etmeli miyim? Yoksa PureRa için alternatif bir program var mı?

Teşekkür ederim.

Yoksa PureRa için alternatif bir program var mı?
2. ve 5. olan ürünlerin toplamını CCleaner ile yapabilirsiniz.
Konuya dair ben de bir soru sormak istiyorum. 5.adımda olan "PureRa" programını yıllardır güncelleme almamasından dolayı hala kullanmaya devam etmeli miyim?
Çok fazla program kaldırıp indirmek vb. yapmıyorsanız çalıştırmanıza gerek yok. Güncelelem almaması sorun teşkil etmez işaretli seçenekler yeri değişmedikçe sorun oluşturacak bir yerde değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…