Temelden bozuk matematik nasıl düzeltilir?

Ne alaka hocam, her İngilizce bilen kıytırık bir yere mi gidiyor? Turizm sektörü ticaret işlerinde, yurt dışında inanılmaz katkı sağlar size, bir de bir şey merak ediyorum? İlk okulda arkadaşların matematiğin temeline çalışırken siz ne yapıyordunuz?

Bence hiç kendini üzme, ben de senden pek farklı değilim, 10. sınıfa gelmişim ve hala bölme işlemini tam olarak yapamıyorum, kalanlı işlemlerde takılıp kalıyorum, 7. sınıftan beri gördüğüm karekök konusunu hala çözemiyorum. Yapamadığın şeylerin üstüne gitmeyi deneyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
konularıma yanıt veren arkadaşların tavsiyesi üzerine bu kanaldaki içerikleri izliyorum incelemek istersen oynatma listesi bıraktım.

Çarpım tablosunu hoca ona öğretmeyecek çocuklar ezberleyin diyecek. Sonrası tamamen kendi suçu.

Dostum sen biraz tozpembe geçirmişsin, bizim sınıf hocamız sınıfta doğulu olduğu için kafasına ne geldiyse vururdu ben matematikten o yüzden korkardım yapmazdım farklı hayatlar var yani dünya tek senin etrafında dönmüyor diyeyim.

Hocam nasıl şu an matematiğiniz? Gelişebildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…