Temeli 0 olan birisi YKS'ye nasıl hazırlanmalı?

0x91

Hectopat
Daha fazla  
Çoğu dersim çok kötü matematiğim aşırı kötü ne yapmam gerek nasıl bir yol izlemeliyim?

Bu sene girecekseniz eğer çok çalışmanız lazım. Seçeceğiniz meslek hangisi ise onun alanına göre çalışmanız lazım. Sayısal, sözel veya eşit ağırlık.

Bu sene girecekseniz eğer çok çalışmanız lazım.
Bu sene girmeyeceğim diğer sene sanırım 15 ay gibi bir sürem var. Seçeceğim alan sayısal ama sayısalım çok kötü.

15 ay yeterince fazla bir süre. İyi çalışma ile istediğiniz üniversiteye kazanbilirsiniz. Ancak altını çizerek söylüyorum, iyi çalışmanız lazım.

15 ay yeterince fazla bir süre. İyi çalışma ile istediğiniz üniversiteye kazanbilirsiniz. Ancak altını çizerek söylüyorum, iyi çalışmanız lazım.
Nasıl yapacağım bilmiyorum odaklanma sorunum da var biraz.

Hocam durumunuz elveriyorsa iyi bir dershaneye gitmenizi öneririm. Genel olarak onlar güzel programlar hazırlıyorlar. Ben final dershanelerine giderken hazırlamışlardı ve gayet iyi ilgilenmişlerdi.

Matematik olarak ise 0'dan başlamanız için antrenmanlarla matematik öneririm en baştan itibaren yardımcı olur size. Ondan sonra ise ÜçDörtBeş TYT matematik öneririm.

Temeli atmak için ilk olarak bu kitabı almayı düşünüyorum.

Zaman ilerledikçe bunları alacağım.

Matematik için iyi kaynaklar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…