J jamie17 Hectopat Katılım 11 Ekim 2019 Mesajlar 79 23 Kasım 2019 #11 MayCrasH dedi: Güvenli moda alın ve aygıt yöneticisi altından sürücüsü ile birlikte silin veya denetim masası altından. Genişletmek için tıkla... jamie17 dedi: Windows 10 usb var ancak bir kez kurulum yaptım usb ile tekrar birşey olur mu ? Genişletmek için tıkla... @MayCrasH
MayCrasH dedi: Güvenli moda alın ve aygıt yöneticisi altından sürücüsü ile birlikte silin veya denetim masası altından. Genişletmek için tıkla... jamie17 dedi: Windows 10 usb var ancak bir kez kurulum yaptım usb ile tekrar birşey olur mu ? Genişletmek için tıkla... @MayCrasH
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2019 #12 jamie17 dedi: @MayCrasH Genişletmek için tıkla... ?
J jamie17 Hectopat Katılım 11 Ekim 2019 Mesajlar 79 23 Kasım 2019 #13 MayCrasH dedi: ? Genişletmek için tıkla... USB sorusu sormuştum yanıt aldım. MayCrasH dedi: ? Genişletmek için tıkla... Yardımlarınız için teşekkürler. @Silinen üye USB ye windows 10 indirtikten sonra ne yapmalıyız ? Konu Kapanmıştır. Son düzenleme: 23 Kasım 2019
MayCrasH dedi: ? Genişletmek için tıkla... USB sorusu sormuştum yanıt aldım. MayCrasH dedi: ? Genişletmek için tıkla... Yardımlarınız için teşekkürler. @Silinen üye USB ye windows 10 indirtikten sonra ne yapmalıyız ? Konu Kapanmıştır.